سلام عزیزم منم به درد شما دچار شدم میشه بگید چیکار کردید بهدا از زور سرفه و درد گلو بلند شدم تو تاپیکا دنبال درمان میگردم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام عزیزم منم به درد شما دچار شدم میشه بگید چیکار کردید بهدا از زور سرفه و درد گلو بلند شدم تو تاپی ...
عزیزم ان شاالله بهتر باشی من کپسول آموکسی سیلین گرفتم با شربت آویشن(اکسپکتورانته) هر هشت ساعت خوردم البته اگه به پنی سیلین حساسیت نداری میتونی این کپسول رو مصرف کنی
عزیزم ان شاالله بهتر باشی من کپسول آموکسی سیلین گرفتم با شربت آویشن(اکسپکتورانته) هر هشت ساعت خوردم ...
ممنونم عزیزم دستت درد نکنه نه حساسیت ندارم منم برم بگیرم ان شاالله🌸🌸
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇