nahiddd مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19028 عنوان بچه ها چجوری یکی دیونه میشه؟ 93 بازدید | 8 پست دیدید میگن این دیونه شده کوچه و خیابون گرفته و پابرهنه راه میره چجوریه برام سوال شدهمثلا میگن فلانی آخرش دیونه میشه مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠 1402/11/08 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19028 من ی روز از دست دخترم بقران اینجور میشم نه خدایی بدون شوخی داداشم اینقدر ک هنیشه خدا از وضع زندگی میناله از بی پولی ک فک میکنم یه روز دیونه بشه مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
طوبیبیوک عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 5671 نه خدایی بدون شوخی داداشم اینقدر ک هنیشه خدا از وضع زندگی میناله از بی پولی ک فک میکنم یه روز دیونه ... بخدا ک مشکل من کم از برادرتون نیس روانیم کرده رسما
nahiddd مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19028 بیماریهای روان ژنتیکه استرس و اضطراب میتونه باعث دیوانگی بشه؟ مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
جيران٢ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 10518 استرس و اضطراب میتونه باعث دیوانگی بشه؟ ب نظرم اگه زمینه شو داشته باشه میتونه تشدیدش کنعاگه وضعش خرابه میترسین بیفته تو خیابونا ببرین بستریش میکنن تا حدودی با دارو کنترل میشهاونجا دکترا تشخیص میدن اسکیزوفرنی یا چیز دیگه باشه ❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
nahiddd مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19028 ب نظرم اگه زمینه شو داشته باشه میتونه تشدیدش کنع اگه وضعش خرابه میترسین بیفته تو خیابونا ببرین بستر ... ن تحت درمان دارویی ولی میگه استرس باعث شده تمرکزم کم بشه مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
جيران٢ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 10518 ن تحت درمان دارویی ولی میگه استرس باعث شده تمرکزم کم بشه خب اگه دارو میخوره ک نگران نباشاگه دیدین خیلی حالش بده یه مدت بستریش کنین ❌آقایون درخواست دوستی ندن❌