2777
2789

دایی من تازه فوت کرده .. تغریبا ۶ ماه میشه و جوون بود ۲ تا ام بچه داره خانومشم جوون بود . 

به هر حال برادر مادرم میشد و مادرم اینا سیاه پوشن هنوز و اصلا بازار نرفته مادرم حالا سوال اینکه برای عید که مادرم اینا میرن شهرستان پیش زنداداشش باید براش لباس رنگی یا شال رنگی بگیره؟ 

آخه مادرم اینا با لباس مشکی میرن خودشونو خودشونم صاحب عزان

الان درسته برای اون لباس رنگی بگیرن و خودشون همینجوری با سیاه برن ؟ یا اصلا نباید بگیرن ؟ حالا عیدی به بچه ها میدن ولی لباس نمی‌خواد بگیره 

پیشاپیش از همتون ممنونم 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
اره باید بگیره
7
58%
نه نباید بگیره
5
41%

بگیره بهتره

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دیگه از اقوام باید صاحب عزارو از عزا دربیاره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آره دیگه بزرگتر این کارو میکنه . خودشونم همون جا لباس مشکیشونو عوض کنن. مشکی پوشیدن هییییییچ فایده ای برای مرحوم نداره و فقط اطرافیان رو غصه دارتر و دلمرده تر میکنه.

عزا و شادی جزئی از زندگیه باید ازشون عبور کرد من مخالف طولانی کردن این مسائل هستم.

عزا،  عزامیاره. دور از جون البته. 

این کارا چیه دیگه؟ 

بعد سوم و هفتم مشکی رو دربیارین،  برید دنبال زندگی تون. 

به مامانت بگو باسیاه پوشیدن فقط برادرت رو تو قبر عذاب میدی. 

مصلحت خدا بوده. 

لباس روشن بپوشید و برید دنبال کارهای خیرتون.  زنداییت هم اگر مشکی تنشه، دربیاره.  البته اول مامانت و خواهربرادراش بعد زنداداشش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

روحشون شاد 

عزیزم فامیل نردیک باید برای مادر شماهم لباس رنگی بیاره و مشکی عزا رو بیرون بیارن از تن مادر و خالها 

اره مادرت و فامیلهای نزدیک زن داداشت هم باید براش کادو بگیرن و مشکی عزا رو از تنش بیرون کنن

بعد شش ماه چرا هنوز سیاه پوشن  چن تا بزرگتر بعد چهلم باید برای خانواده مرحوم لباس رنگی می‌گرفت ...

الان هنوز عزا دارن میگن الان باید مادرم اینا باید بگیرن یا کس دیگه ای الان باید بگیره و لباس مشکی اونو برای عید عوض کنن؟ 

نمی‌دونم والا اگر هنوز سیاه میپوشن شاید بد نباشه به نشونه همدلی یه هدیه رنگی بگیرن براشون حالا رنگ سنگین رنگین دیگه مثلاً بادمجونی تیره یا سرمه ای یا طوسی که بهشون بر هم نخوره 

به دنبال وارستگی 

وای این رسم ها یه چیز من دراوردی هست که یکی بزرگتر باید بیاد مشکی دربیاره. 

پدربزرگم که به رحمت خدا رفت، پدرم بعد از سوم یا هفتم،  رفت صورتشو اصلاح کرد،  لباس روشن هم پوشید. 

دختر دایی بابام بعد از فوت مادرش، خودش مشکیش رو دراورد، گفت هیچ کسی برامون لباس و پارچه نیاره. این رسم جمع شد رفت و خیرات خوبی برای مادرش شد. 

خواهشا عزاداری رو طثل ندیم و این رسم ها رو از وسط برداریم.  هرکسی که عزیزش فوت شد،  بعد سوم لباس مشکی دربیاره، اصلاح کنه،  رنگ بذاره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401