2777
2789
عنوان

سونو nt

233 بازدید | 35 پست

سلام خانومان من دیروز رفتم سونو nt دوارده هفتمه دکترم سونو رو دیدم گفت همه چی عالیه ولی اومدم خونه دیدم نوشته nb یاهمون تیغه بینی خوب دیده نشد برای کسی پیش اومده همچین چیزی؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
طبیعیه
3
100%
خطرناکه
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی ان بی چی نوشته بود دقیقا؟

از من زده طبق پروتکل کشوری ان بی در غربالگری بعدی انجام میشه 

سونو من مثه تو ننوشته 

گفت اندامها دیده شد مثه تو تک تک ننوشته

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
مشکلی نیست ینی تیغه بوده ولی حتما بخاطر تکونای جنین درست دیده نشده 🌹اینجا خیلیا گفتن اصلا دیده نشده ...

دکترمم هیچییی نگفت گفت عالیه خودم اومدم خونه بقول شوهرم فوضولی کردم ترسیدم امروزم سلفری دارم پنج میلیون😑

از من زده طبق پروتکل کشوری ان بی در غربالگری بعدی انجام میشه  سونو من مثه تو ننوشته  گفت ...

آره میگم اینجا که رفتم خیلی دقیق و شلوغ بود خودمم شنیدم ان بی رو توی غربالگری دوم گذاشتن جدیدا این نمیدونم چرا انجام داد😒

به سلامتی بچه ها منم 12 هفته ام خیلی پاهام اذیتم میکنه اصلا نمیتونم سرپا وایستم خیلی نگران خودمم اگ ...

😂😂😂نه عزیزم نترس من گوشام همش میگیره میگم کرمیشم‌تو‌هم‌ویلچری میشی؟فقط استراحت کن دیگه باید بگذرونیم چی بکنیم

😂😂😂نه عزیزم نترس من گوشام همش میگیره میگم کرمیشم‌تو‌هم‌ویلچری میشی؟فقط استراحت کن دیگه باید بگذرو ...

اخه خیلی بدنم ضعیفه بارها بارداری و زایمان ناموفق داشتم از الان اینطور باشم تا کی؟؟؟؟ 😭

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
دکترمم هیچییی نگفت گفت عالیه خودم اومدم خونه بقول شوهرم فوضولی کردم ترسیدم امروزم سلفری دارم پنج میل ...

یا حسین 5 میلیون؟؟!!! 

چرا سلفری دادی خودت خواستی؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته