2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
فریتینم 43   رنجش نوشته 10 تا 100 Rbc=4  Mch=28  رنجش 27 تا 35

آهنت یکم پایینه ولی از حد نرمال که خبلی بهتره

Rbcخوبه من ۳.۹۰هستم😅

Mchهم‌یه نوع کمخونیه که راست میگی اکثرا سر کمبود b12بوجود میاد ولی خیلیاهم بخاطر بارداری mchشون پایین میاد دکتر برای b12چیزی بهت داده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهنت یکم پایینه ولی از حد نرمال که خبلی بهتره Rbcخوبه من ۳.۹۰هستم😅 Mchهم‌یه نوع کمخونیه که راست م ...

نه بابا

تازه بهش میگم بارداری قبلیم از اول قلب بهم آ اس ا دادن سقط نشه میگه نمیخواد!!! دکتر توبیه سرش خیلی شلوغ شده دیگه حواسش نیست

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
نه بابا تازه بهش میگم بارداری قبلیم از اول قلب بهم آ اس ا دادن سقط نشه میگه نمیخواد!!! دکتر توبیه س ...

خب پس حتما یه چیزی میدونه دیگه استرس نداشته باش و به حرفش گوش کن ماهرچی بگیم دکتر که نیستیم اون حتما بهتر میدونه

خب پس حتما یه چیزی میدونه دیگه استرس نداشته باش و به حرفش گوش کن ماهرچی بگیم دکتر که نیستیم اون حتما ...

نه بابا باید آ اس آ میخوردم متوجه نشد هرچی گفتم

فکر کنم باید دکترمو عوض کنم

من هماتوم داشتم همه بارداری های قبلیم خون دماغ میشدم 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
نه بابا باید آ اس آ میخوردم متوجه نشد هرچی گفتم فکر کنم باید دکترمو عوض کنم من هماتوم داشتم همه با ...

آره برو یه دکتر که هم خلوت باشه هم باتجربه وقتو تلف نکن