2777
2789

۸ سالشه تاوالان شاید دوبار زدمش دیشب دیگه اعصابمو خورد کرد من بهش درسی رو توضیح میدم گوش نمیده به جاش گریه میکنه منم خیلی خودمو کنترل کردم نشد😔

از هرچی درس حالم به هم میخوره مگه نباید همه چیزو تو مدرسه یاد بگیرن من هرچیزی رو میارم حل کنه بلد نیست منم مجبورم بهش از اول توصیح بدم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
تل
3
42%
بل
4
57%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یا معلمشون کم‌توانه تو آموزش یا خودش گیرایی زیاد بالایی نداره تو بعضی مباحث

وقتی گریه میکنه تمرکزش میاد پایین و کمتر متوجه میشه

یه معلم خصوصی بگیر و اگه باز جواب نداد بپذیر که همه قرار نیست ریاضی‌شون عالی باشه، شاید قراره یه کارگاه بزرگ بزنه و یا نقاش بزرگی بشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

کنترل کن خودتو واقعا سخته قبول دارم ولی اینجوری استرسی میشه نسبت به درس .... 

اگه ضعیفه براش معلم خصوصی بگیر .... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خب یا معلمشون کم‌توانه تو آموزش یا خودش گیرایی زیاد بالایی نداره تو بعضی مباحث وقتی گریه میکنه تمرک ...

کلن درسش بخواد گوش کنه خوبه متوجه ک اصلا سعی نمی‌کرد دیشب جتی چهارتا دونه سوال مطالعاتم آوردم شب با جواب میگفتم همون لحظه یادش میرفت 

میفهمم چی میگی پسر منم کلاس چهارمِ میگه بیا کمکم کن اصلا روشی که من بهش میگم  فرق میکنه با ...

چهارم واقعا سنگینه 

صبوریتو بیشتر کن فقط 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

۸سالشه

معلم سعی خودشو می‌کنه 

ولی تو باید کمکش کنی ،ی جور که خسته بشه درس باهاش کار نکن ،با بازی باهاش درس کار کن

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.

بچن دیگه باید با حوصله و صبر بهشون چیزیو یاد داد

به خدا شاید نیم ساعت یه سوالو آروم گفتم تو ریاصیش نوشتم توضیح دادم آخر سر پاک کردم گفتم خودت حل کن دیدم گریه میکنه آخه میگم گریه چرااا من ک کاریت ندارم بلد نیستی بگو دوباره میگم .خودم فیلما رو نگاه میکنم بر اساس درسشون بهش توضیح میدم ولی توجه نمیکنه وقتی دیدم گریه کرد نتونستم خودمو کنترل کنم