2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۴تا بچه دوس دارم..دلیلشو نمیدونم.. شاید چون خیلی حسرت بچه کشیدم

منم دوست دارم داشته باشم ولی خودمم حوصله دیگه واقعا بچه کوچیک ندارم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
میگم شاید در آینده ب درد هم بخورن خودمم خیلی دو دلم

گلم اگه توان مالی و تربیتی و اعصاب و....داری بیار اشکال نداره بچه  زیادش خوبه متاسفانه ما نسل جدید بشدت مادی شدیم ببین بچه فلان لباس مارکو و خوراکی مارکو چه میدونم خیلی هزینه های الکیو مصرف میکنه میره که بابتشون درماه کلی هزینه میدیم ولی خواهر و برادر آوردن برا بچه ها همیشگیه دائمه همدم هم میشن پشتو پناه هم میشن و.....

من دوتا دارم و خداروشکر سالم و باهوش و فوق العاده زیبان و باادب

امممااا همیشه میگم اگه عقل الانمو داشتم دومی رو نمیاوردم

دلیلمم اینه که سر دومی خیییلی اذیت شدم همه موهام سفید شد

توشکمم بود میگفتن سندروم داون داره

زایمانم کردم وحشتناک بود زایمانم آخرم سزارین شدم بچم تو آی سیو بود داشت می مرد

خودمم نابود شدم

حرف شما درسته  موقعیتمون بد نیست ولی خب میترسم در آینده مث خودمون حسرت همچی ب دلشون بمونه  ...

اگر تنها دلیلت پشتیبان بودنه همین الان بیخیال شو عزیز

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منم دوست دارم داشته باشم ولی خودمم حوصله دیگه واقعا بچه کوچیک ندارم

چند سالته ؟ بچه هات چطور ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

منم دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم. فعلا اولیو توو سن ۳۱ اوردم. میترسم بعدا حوصله نداشته باشم. از طرف ...

جاری من سه تا داره سزارینی هم هست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630