2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان سومیم ۲۵ روزه هست ،من دوست داشتم سه تا داشته باشم البته با توجه به شرایطم وگرنه دوست داشتن تنها دلیل بر همچین تصمیم بزرگی نیست شما ام با توجه به شرایطت باید تصمیم بکیری ،اینجا یکی میگه اصلا یکی میگه خیلیم خوبه،فقط خودت باید بسنجی

نشد دلیل  میگم فردا اگ چندتا باشم میتونن پشت هم باشن از طرفی هم میگم هنر کنیم نیازا همینا رو ب ...

اگه میتونی سه تا بیاری بیار 

دختر داری  شاید یک خواهر خوب براش بدنیا بیاری 🤗

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

نمیدونم والا عزیزم شرایط خودتو ببین 

دوست داشتم ببینم بقیه چ نظری دارن 

خونه از خودمون داریم کار شوهرمم بد نیست 

ماشینمونم بد نیست 

ولی خب واقعا بعضی وقتا خیلی خیلی کم میاریم خودمم خیلی دو دلم

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
میگم شاید در آینده ب درد هم بخورن خودمم خیلی دو دلم

عزیزم اول از همه باید اولویت این باشه که دختر و پسر گلت هیچ کمبودی حس نکنن اگر همه چیز براشون فراهمه و خودشون هم راضی به فکر بچه دیگه باشید چون تو این وضعیت اقتصادی واقعا سخته برآورده کردن نیاز هاشون و بعدا سخت تر هم میشه .اگر به نظرتون از این نظر هیچ مشکلی ندارید و شرایط هست از خودشون بپرسین دوست دارن خواهر یا برادر داشته باشن چون خیلی از بچه ها خوششون نمیاد زیاد باشن .

به فکر آینده هم نباشین همین دو تا به راحتی میتونن پشت هم باشن هر چی تعداد بیشتر باشه امکان اینکه با هم ناسازگار بشن بیشتره❤خداحفظشون کنه❤ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خیلی دو دلم 

توکل کن به خدا 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

میگم شاید در آینده ب درد هم بخورن خودمم خیلی دو دلم

در آینده فقط میخوان سرِ ارث و میراث دعوا کنن

دلتو صابون نزن عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من الان سومیم ۲۵ روزه هست ،من دوست داشتم سه تا داشته باشم البته با توجه به شرایطم وگرنه دوست داشتن ت ...

حرف شما درسته 

موقعیتمون بد نیست ولی خب میترسم در آینده مث خودمون حسرت همچی ب دلشون بمونه 

از طرفی هم‌میگم یجورایی پشتیبان همن 

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃