2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ۵۰ تومن رنگ میگیره و یه قاشق اکسیدان قاطی میکنی و یک میلیون کم کم دستمزد میگیری

بنظرت سرپایی خیلی زیاد داره ؟ مثلا برای همرنگ چقدر سرپا می‌مونن؟ 

بله اونی ک میخواد آموزش بده برا هررنگ ۲ ۳ تومن میگیره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
یعنی بری اموزش ببینی من که میشدم نمیرفتم جون یا مواد شیمیایی سر و کار داری و همش هم موی پر بقیه رو م ...

😂😂خواهرم میخواد یاد بگیره موهاش پره حسرت نمیخوره 

مواد هم میگم دیگه موادا گاز ندارن ،فقط نگران سرپا ماندنشانه

ببین اینایی که میگن ۵۰ پول رنگه، یک تومن دستمزد حرف بیخوده.

سرپا موندن زیاد داره

جزو لاینای پرریسک زیبایبه. چون ممکنه مو بسوزه یا رنگ دلخواه مشتری درنیاد.

هزینه مواد زیاده

رنگ،اکسیدان، شامپو، نرم کننده، پودر دکلره که خودش چند مدله، لیفت، ضد زردی، ضد نارنجی، شامپو رنگ، و....

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
ببین اینایی که میگن ۵۰ پول رنگه، یک تومن دستمزد حرف بیخوده. سرپا موندن زیاد داره جزو لاینای پرریسک ...

حرفاتون درسته قبول دارم ۵ تومن مواد ۱۵ توانم الان آموزشش میخواد،  فقط خودش نگران سرپایی زیادشه 

شما تو این کار هستید ،مخالفید؟

حرفاتون درسته قبول دارم ۵ تومن مواد ۱۵ توانم الان آموزشش میخواد،  فقط خودش نگران سرپایی زیادشه& ...

مخالف نیستم اما کار راحتی نیست. اولا باید به روز باشید تا درامد کسب کنید. هیچ کس برای رنگموی ساده یا دو تا فویل بهتون پول خوب نمیده.

باید امبره و سامبره و هیدن و سانلایت و هزار چیز دیگه رو بلد باشید تا به اون درآمد برسید. سرپا هم باید باشید سر دکلره همش چک کنید. اما سرپا موندش در حد کراتین نیست کمتره.

ریه رو بعد چند سال نابود میکنید چون بهترین مواد هم باز کمی گاز و بو دارن.

دیسک کمر و واریس هم همه ارایشگرا دارن😁

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
مخالف نیستم اما کار راحتی نیست. اولا باید به روز باشید تا درامد کسب کنید. هیچ کس برای رنگموی ساده یا ...

واقعا ممنون ک نظرتو گفتی خیلی برام ارزشمنده 

این کسی ک میخواد آموزش بده ب روزه ۱۵ تومن برا آموزش میگیره با مواد خوبم کار میکنه و یاد میده 

واقعا ممنون ک نظرتو گفتی خیلی برام ارزشمنده  این کسی ک میخواد آموزش بده ب روزه ۱۵ تومن برا آمو ...

موفق باشید