2777
2789

وسواس به نجسی پاکی دارم . باید ورزشو شروع کنم . رژیمو شروع کنم .بعد ۹ سال ازدواج هنوز بچه ندارم . دلیلشم اضافه وزنمه . شاغلم .خسته ام . مشکلات روحی دارم . نمی‌دونم چکار کنم . حتی کارای خونه هم خیلی ازم انرژی میگیره چون وسواس دارم.  خدایا این همه مشکلو با هم چکار کنم😞 چندین ساله درگیر اینم که لاغر کنم بچه دار بشم .استرس همه چیو دارم . حرف مردم . وقت که داره به سرعت میگذره. مشکلات خودم . به خودم نمیتونم برسم . نه از نظر ظاهری نه تیپ نه پوست . تایم و زمان کم داشتنم.  . خدایا خسته ام . کمکم کن 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول وسواس درمان کن و بعد یواش یواش پیاده روی کن یا رژیم ملایم بگیر 

بچه که بیاد با این وصع داغون تر هم میشی اول درمان شو بعد بچه بیار 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

کلید مشکلات دسته خودته

خداروشکر که کارو درامد داری

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اگر پول داری و اضافه وزنت حدود ۴۰ کیلو هست برو عمل اسلیو کن 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اگر پول داری و اضافه وزنت حدود ۴۰ کیلو هست برو عمل اسلیو کن 

این کارو بعدها حتما میکنم .ولی چون باید دیگه زود بچه دار شم نمیتونم اسلیو کنم .چون تا چند سال بعد اسلیو میگن نباید بچه دار شد 

خب یه کاری کن اول به خونه برس تمیزکن خونه نکونیتوکن بعدبروسمت رژیم وبه پوستت وخودت برس خونه تمیزباشه ادم روحیه داره بعدم اراده کن دفعه اول وروزاول رژیم سخته ولی بعدکه کم کردی روحیه میگیری

زندگی سلام   
۹۷ کیلو . قدم ۱۶۵ . ۳۲ سالم

شما ۳۰ کیلو اضافه وزن داری 

دیگه ۴۰ کیلو خیلی اغراق هست