وسواس به نجسی پاکی دارم . باید ورزشو شروع کنم . رژیمو شروع کنم .بعد ۹ سال ازدواج هنوز بچه ندارم . دلیلشم اضافه وزنمه . شاغلم .خسته ام . مشکلات روحی دارم . نمیدونم چکار کنم . حتی کارای خونه هم خیلی ازم انرژی میگیره چون وسواس دارم. خدایا این همه مشکلو با هم چکار کنم😞 چندین ساله درگیر اینم که لاغر کنم بچه دار بشم .استرس همه چیو دارم . حرف مردم . وقت که داره به سرعت میگذره. مشکلات خودم . به خودم نمیتونم برسم . نه از نظر ظاهری نه تیپ نه پوست . تایم و زمان کم داشتنم. . خدایا خسته ام . کمکم کن 💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول وسواس درمان کن و بعد یواش یواش پیاده روی کن یا رژیم ملایم بگیر
بچه که بیاد با این وصع داغون تر هم میشی اول درمان شو بعد بچه بیار
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اگر پول داری و اضافه وزنت حدود ۴۰ کیلو هست برو عمل اسلیو کن
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن