من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
برا من جنین چیزی پیش اومده! راست میگه آدم به خاطر خودش ناراحت میشه اصلا طرف پشیزی برا آدم ارزش نداره!! اینکه چرا وقتش رو گذاشت چرا اجازه داد با احساساتش بازی بشه، و چرا چنین چیزی تو خاطر آدم باقی بمونه! من الان طرفم رو ببینیم نگاش هم نمیکنم برام مهم نیست ولی با اینکه ازدواج کردم ولی گاها اعصابم خورد میشه
چراااااا مگه چی میشه🥺 یعنی میگی دوسم نداره؟ من خیلی دوسش دارم اصن نمیتونم ره نبودش فک کنم😔😔😔
نمیخام ته دل تو رو خالی کنم عزیزم ولی اتفاقی که همین دیشب برام افتاد و بزار برات بگم بعد یه مدت دوستی و آشنایی دیشب هر چی زنک میزدم جواب نمیداد بالاخره جواب داد صدای یه دختره بود گفت دیگه نبینم به دوست پسر من زنگ بزنی عشق اولش بود مطمعنم نمیدونی از دیشب چه حالی دارم آرزو مرگ دارم خدا برا هیچ کس میاره این جور موضوعی رو ، نمیدونم چرا این و برات گفتم عزیزم ولی شاید قسمت بود که ببینم پست تورو ...
والله آدم نباید چنین چیزهایی رو از طرف بپرسه یا درموردشون کنجکاوی کنه! و باعث میشه اون رابطه ی قبلی یه جوری در چشم طرف بزرگ و ارزشمند بشه. نباید اهمیت داد تموم شده رفته.
ای وای میفهمم چه حس بدی داری😔 ولی من نمیخام به جدایی ازش فک کنم
خیلی خیلی حس بدیه عزیزم ، اینو کاش قبل رابطه یکی به من میگفت که نگفت ولی من به تو میگم عزیزم ، خیلی جدی نگیر به مردا هر چی بیشتر توجه کنید کم تر قدرت میدونن به کار و زندگی خودت برس عزیزم مثل من اونقدر وابسته اون آدم نباش که وقتی نباشه آرزو مرگ داشته باشی