2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم 😔😔😔

165 بازدید | 12 پست

امروزاز پارتنرم راجب عشق اولش پرسیدم یچیزایی

بعدش اشکش اومد یکمی گریه کرد 

گفتم هنوز دوسش داری انگار

گفت نه من بخاطر احساس خورد شده خودم ناراحتم

عصابم بهم ریخت

حس میکنم عاشق من نیست

حس میکنم هنوز دوسش داره

چیکار کنمممم دارم دیوونه میشم😔😔😔😔

خوووو ولش کن کم کم اگ میبینی اونطوریه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوووو ولش کن کم کم اگ میبینی اونطوریه

نمیتونم تو این دوماه خیلی وابسته شدم خیلی دوسش دارم خیلی

برا همین عصابم بهم ریخت

خودشم پیگه دوسم داره

نمیدونم چیکار کنم😔

برا من جنین چیزی پیش اومده! راست میگه آدم به خاطر خودش ناراحت میشه اصلا طرف پشیزی برا آدم ارزش نداره!! اینکه چرا وقتش رو گذاشت چرا اجازه داد با احساساتش بازی بشه، و چرا چنین چیزی تو خاطر آدم باقی بمونه! من الان طرفم رو ببینیم نگاش هم نمیکنم برام مهم نیست ولی با اینکه ازدواج کردم ولی گاها اعصابم خورد میشه

یه چیزی رو بهت میگم لطفاً گوش کن ، دو پا داری دو پا دیگم قرض کن از این رابطه بیا بیرون و فقطططط فرار ...

چراااااا مگه چی میشه🥺

یعنی میگی دوسم نداره؟

من خیلی دوسش دارم اصن نمیتونم ره نبودش فک کنم😔😔😔

برا من جنین چیزی پیش اومده! راست میگه آدم به خاطر خودش ناراحت میشه اصلا طرف پشیزی برا آدم ارزش ...

خب الان واکنش من چی باشه ؟😔

خیلی ناراحتم اونم ناراحته

میگه دوسم داره نمیدونم چیکار کنم اصن

عصابم بهم میریزه فک میکنم منو اندازه اون دوس نداره

چراااااا مگه چی میشه🥺 یعنی میگی دوسم نداره؟ من خیلی دوسش دارم اصن نمیتونم ره نبودش فک کنم😔😔😔

نمیخام ته دل تو رو خالی کنم عزیزم ولی اتفاقی که همین دیشب برام افتاد و بزار برات بگم بعد یه مدت دوستی و آشنایی دیشب هر چی زنک میزدم جواب نمی‌داد بالاخره جواب داد صدای یه دختره بود گفت دیگه نبینم به دوست پسر من زنگ بزنی عشق اولش بود مطمعنم نمیدونی از دیشب چه حالی دارم آرزو مرگ دارم خدا برا هیچ کس میاره این جور موضوعی رو ، نمیدونم چرا این و برات گفتم عزیزم ولی شاید قسمت بود که ببینم پست تورو ...

خب الان واکنش من چی باشه ؟😔 خیلی ناراحتم اونم ناراحته میگه دوسم داره نمیدونم چیکار کنم اصن عصابم ...

والله آدم نباید چنین چیزهایی رو از طرف بپرسه یا درموردشون کنجکاوی کنه! و باعث میشه  اون رابطه ی قبلی یه جوری در چشم طرف بزرگ و ارزشمند بشه. نباید اهمیت داد تموم شده رفته. 

نمیخام ته دل تو رو خالی کنم عزیزم ولی اتفاقی که همین دیشب برام افتاد و بزار برات بگم بعد یه مدت دوست ...

ای وای میفهمم چه حس بدی داری😔

ولی من نمیخام به جدایی ازش فک کنم

ای وای میفهمم چه حس بدی داری😔 ولی من نمیخام به جدایی ازش فک کنم

خیلی خیلی حس بدیه عزیزم ، اینو کاش قبل رابطه یکی به من می‌گفت که نگفت ولی من به تو میگم عزیزم ، خیلی جدی نگیر به مردا هر چی بیشتر توجه کنید کم تر قدرت می‌دونن به کار و زندگی خودت برس عزیزم مثل من اونقدر وابسته اون آدم نباش که وقتی نباشه آرزو مرگ داشته باشی