2777
2789

سلام دوستان اول اینکه بگم من تو جمع فامیلامون همیشه ساکتم و سعی میکنم حرفی نزنم 

اما دیشب تو یه جمع حدودا ۲۰ نفره بودم

بعد عروس عمم همیشه تو جمع مسائل خصوصی خودشوشوهرشوبیان میکنه،تنها مجرد اون جمع من بودم و هی این خانم با تاسف ب من نگا میکرد و میگف وای بدبخت مجردا از این چیزا محرومن،اصلا اهمیتی ندادم تا اینکه اون خانم خطاب ب من گف خیلی گناه داری چطور روزاتو میگذرونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر احمق و کودن بود حالمو بد کرد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خوب کردی جوابشو دادی حالا هر چی گفتی مهم نیس🤣🤣🤣

خیلی حرفای دیگه زد ک من روم نمیشه بگم

منم برگشتم بش گفتم خیلی عذر میخواما ولی اوضاع من مث شما خیط نیس ک زندگیو محدود ب این مسائل ببینم شما چون کارات تو این مسائل خلاصه میشه برات لذت بخشه ولی من هدفای دیگه ای دارم و برای پیشرفتم تو زندگیم تلاش میکنم برای ازدواجمم عجله ای ندارم
هدف نداشته باشم فرقی با گربه ای ک تو خیابون پرسه میزنه ندارم
بعدش دیگه رنگش پرید توقع نداش من جوابشو بدم
ولی خب میگم کاش احترام جمعو نگه میداشتم و جور دیگه ای جوابشو میدادم 🥲

خیلی بدم میاد از افرادی ک حریم شخصی زناشویی خودشونو تو جمع رعایت نمیکنن 😑🤦🏻

دقیقا نمیدونی چقد با حقارت نگام میکرد انگار قله اورستو فتح کرده با وقاحت تمام مسائل شخصی رو میگف

خیلی حرفای دیگه زد ک من روم نمیشه بگم م نم برگشتم بش گفتم خیلی عذر میخواما ولی اوضاع من مث شما ...

تازه کمم گفتی بهش

حقش بود چندش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خیلی حرفای دیگه زد ک من روم نمیشه بگم م نم برگشتم بش گفتم خیلی عذر میخواما ولی اوضاع من مث شما ...

افرین دمت گرم عالی بود جوابت

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨