2777
2789

سلام خانمای عزیز

من ۵۷ کیلو بودم

رفتم خوابگاه و دیگه مجبور شدم غذای سلف مصرف کنم همیشه

توی این ۳ ماه که رفتم اونجا کیست گرفتم و کاملا یهویی ۳ کیلو اضافه کردم

بعد از اینکه متوجه شدم کیست دارم قرص ال دی شروع کردم

و دارم میخورم و همچنان رژیم سفت و سخت داشتم که این اضافه وزن رو کم کنم

امروز صبح میبینم یک کیلو دیگه اضافه شدم😭شدم ۶۲ کیلو

دارم دق میکنم

دیروز ۶۱ کیلو بودم امروز ۶۲ کیلو

توروخدا بگید بخاطر کیست و ال دیه؟؟

منکه غذام تغییر نکردهه 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چیزی نیس از ۵۷ تا ۶۲

بنظرم باز غذاتو کم کن

ارا بخاطر کیسته ببین از من بتو نصیحت فعالیت و پیاده روی خیلیییی مهمه هم کیستت خوب میشه هم وزنت کنترل میشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

هرروز وزن نکن که

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اسلیو چند بودی؟

عمه من ال دی میخوره مجبوره همیشه بخوره ب تجویز دکتر می‌گفت دکتر میگه ال دی بعضیارو چاق می‌کنه بعضی رو لاغر عمه منو لاغر کرده 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

با پرخوری وزنت برمیگرده ورزش کن کم بخور قرص ال دی هم اضافه وزن میاره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چیزی نیس از ۵۷ تا ۶۲ بنظرم باز غذاتو کم کن ارا بخاطر کیسته ببین از من بتو نصیحت فعالیت و پیاده روی ...

برای منکه فوبیا چاقی دارم خیلی زیاده 

🥺تو دانشگاه هر روز ی عالمه راه میرم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ال دی رو کلا قطع کن

کیست دارم عزیزم

این ماه پریودم ۱۴ روز عقب افتاد به زور امپول پریود شدم

ال دی چاق میکنه

باید تا ۳ ماه بخورم میشم ۷۰ که😭