2777
2789

یکی از اقواممون بعد از 23 سال زندگی جدا شدن دخترشون دانشجوئه البته خب حق دارن شاید واقعا نتونستن کنار بیان..دخترشونم خیلی ناراحته شما کسی رو میشناسید اینجوری باشه؟ به نظرتون چی درسته؟ موندن و تحمل کردن تا ابد یا رها کردن و رفتن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.

نوه داشتن جدا شدند.

حتمن نمیتونن دیگه همدیگه رو تحمل کنن.سخته براشون جدا میشن

دخترشونم کم کم عادت میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خائن بود مرده یا بداخلاق و معتاد و دست بزن داشت؟

بداخلاق و معتاد هرچند زنه دوستش داشت هنوزم داره اما خب نتونست دیگه چون عیب بزرگتری داشت و اونم زیر سلطه مادرش بود 

این طلاق رو بیشتر از طلاق وقتی که بچه ها کوچیکه می‌پسندم معمولا خانمها اول سعی میکنن زندگی رو بسازن اما وقتی نمیشه صبر میکنن بچه ها بزرگ بشن بعد شر اون مرد رو از زندگیشون کم میکنن گاهی اوقات آشناها تعجب میکنن حتی میپرسن شما که نه دعوا داشتین نه مشکلی بعد خانم میگه به خاطر بچه ها محیط خونه رو آروم نگهداشتن که صدمه نبینن بیخود نیست که بهشت زیر پای مادره