2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ی عمر نوکریش کردم محرمش نذریش لیوان ک مردم میریختن زمین جمع میکردم ظرفا نذری مسجد میشستم لایق ند ...

وای وای عین منی من عتشق امام حسینم واقعا گریم رفته بود که منو نطلبید بعدم یکی از فامیلامون میدونست من دوس دارم برم وقتی رفت بی سر و صدا رفت بعدم که اومد یه مدل میگفت یعنی تو نرفتی من رفتم همش میزد تو سرم

گفتم عیب نداره هروقت آقا صلاح بدونن هرچی آقا صلاح بدونه

امروزم داشنم فکر میکردم گفتم واقعا اگر یکی بهم کربلا هدیه بده چی میشه گریم گرفت از خوشحالی

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
اره ی عمر نوکریش کردم محرمش نذریش لیوان ک مردم میریختن زمین جمع میکردم ظرفا نذری مسجد میشستم لایق ند ...

یه چیزی بگم

از مادرش بخواه بهت میده پول تو جیبی اربابم مادرش میده چه برسه کربلا 

ولی فک نکن دوست نداره حتی یه لحظه فکر نکن اون خیلی خیلی بیشتر از تو دوست داره علاقه تو بهش یه هزارم امام حسینم نیس

خیلی مهربونه اینجوری راجبش نگو دلش میشکنه🥺

منم نرفتم راستی

وای وای عین منی من عتشق امام حسینم واقعا گریم رفته بود که منو نطلبید بعدم یکی از فامیلامون میدونست م ...

هدیه نمیخوام ی مشت از خاک شهرشم کفایتم میکنه ی نظر  ب ضریح تا براش باز بگم دردا ک تو این سالا تو لباس رقیه و زینب براش گفتم خودم کنارش بگم 

میگن هرکی به امام حسین سلام میکنه در واقع داره جواب سلام ارباب و میده  چون قبلش امام حسین سلام ...

وااای چقدر خوشحال شدم، عزیزترینم بهم سلام کرده، اینو نشنیده بودم، ممنونم که گفتید، عااااشقانه جونم به فداش

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

هدیه نمیخوام ی مشت از خاک شهرشم کفایتم میکنه ی نظر  ب ضریح تا براش باز بگم دردا ک تو این سالا ت ...

چرا اگر بطلبن همه وسیله هستن مگه چیه... 

تا یار که را خواهد و میلشبه که باشد

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته