2777
2789
عنوان

بهم توجه نمیکنه…

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 49 پست
اینم بگم وابسته شدم اخلاقش عالی بود:((

ترفندشونه عزیزم همه از دم اشغالن اوایلش خوب وعالی وتوجه .بعد دوهفته ردی واقعیسونو نشون میدن 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدشو نمیخوام ولی خدا ازشون نگذره😢

حالا تو مجازی ما فامیلیم کات کردنمون سر همین بود ک خاهرام فهمیدن وگفتن فامیلیم وفلان وابروت میره خلاصه کات ک کردیم تو مهمونیا یباد جوری نگام میکنه انگار واقعا عاشقمه هنوز 

یبارم جوری ب تخمش نیستم ک خودمم تعجب میکنم کلا معلوم نیس با خودش ن چندچندن 

ولی پسرا مثل ما احساساتی نیستن کلا زود فراموش میکنن همه چیو 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

کاش لااقل بهش بگم سین بزنه پیاممو

بنظرم یمدت کلا هیچی پی نده مشتریشم نباش مگ موبایل فروشی قحطه تازه توهرماه ممیری موبایل فروسی ک چی یا کلا همین دور بمون ببین ری اکشنش چیه بت پی میده یانه سراغتو میگیره یا نه براش مهمی اصلا یا نه درضمن استوریاتم یمدت راجب خدا وانگیزشی و چیزای معمولی باشه

بنظرم یمدت کلا هیچی پی نده مشتریشم نباش مگ موبایل فروشی قحطه تازه توهرماه ممیری موبایل فروسی ک چی یا ...

بخاطر مامانم بهش پی ام دادم می‌خواد ازشون خرید کنه 

اخه دو هفته پیش رفتم بازار بهش نگفتم متوجه شده رفتم یه جا دیگه برا کارای گوشیم عصبی شد انگار ب دل گرفت گفت کاراتو یه جا دیگه بکن خریدتو ببر یه جا دیگه 

بعد چند روز ازش عذر خواهی کردم گفت اگه دوستت نداشتم بعد اون جریان بلاک بودی 

چند سالتونه؟  شاید واقعا عاشقته

من ازش بزرگترم دوسال🫡

من ۲۳ اون ۲۱ کلا تو فامیلمون اختلاف سنی عادیه وقبلا مسکلی نداست موقعی ک باهم بودیم

فامیلیم همشم تو مهمونیا چشم توچشم میشیم هی زل میزنیم بهم اخرین بار چنماه پیش بعد از ۷ سال موقع سربازی رفتنش بش پیام دادم ک مواظب خودت باش نمیخاستم بدونه منم ولی اسم کاربریمو یادم رفت پاک کنم فهمید منم گف خیلی ممنون

ازاون روز شمارموسیو کرده استوریمو میبینه الانم مرخصیه خونهامون تویه کوچه هست دارم دعا میکنم کاش یبار اتفاقی ببینمش حتی شده از دور 🥲

بخاطر مامانم بهش پی ام دادم می‌خواد ازشون خرید کنه  اخه دو هفته پیش رفتم بازار بهش نگفتم متوجه ...

اوه چ ربطی داره وااا بازاره دیگ میگفتی مادرم اصرار کرد فلان جا برم منم رفتم

کاش لااقل بهش بگم سین بزنه پیاممو

اسمس کن و از جای دیگم بلاک کن بگو رابطمون بخواطر رفتارای سردت تموم میکنم گله و شکایت هم نکن 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
من ازش بزرگترم دوسال🫡 من ۲۳ اون ۲۱ کلا تو فامیلمون اختلاف سنی عادیه وقبلا مسکلی نداست موقعی ک باهم ...

عزیزم ایشالله بهم برسید هر چی قسمت باشه همون میشه 

سن مهم نیست درک متقابل و ساختن مهمه

تازه فامیلین میشناسین همدیگرو الان من غریبس اذیت شدم خبری ازش ندارم؛(((