2777
2789
عنوان

بهم توجه نمیکنه…

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 49 پست
عزیزم ایشالله بهم برسید هر چی قسمت باشه همون میشه  سن مهم نیست درک متقابل و ساختن مهمه تازه ف ...

گلم شمام للیق بهترینایی انشالله اگ بصلاحه خودش بیاد واز دلت دربیاره ناراحت نباش خودتو سرگزم کن ک زیاد بش فک نکنی ولی فعلا کنار بکش ببین واکنشش چیه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم پشیمون میشم  دوسش دارم

اسکل نباش بزار یه تلنگری براش بشه اون اگه دوست داشته باشه عمرا ولت نمیکنه بزار یه تلاشی برا رابطتون کرده باشه توام میفهمی کجای رابطه ای 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
اسکل نباش بزار یه تلنگری براش بشه اون اگه دوست داشته باشه عمرا ولت نمیکنه بزار یه تلاشی برا رابطتون ...

اره تا الان همش خودم پیش قدم شدم 

اخه گفته بود برام یه قدم بردار صد قدم برات بر میدارم

نمی‌دونم واقعا چکار باید میکردم