2777
2789
عنوان

شوهرم

335 بازدید | 8 پست

سلام من یک دختر بی عرضه ام شوهرم تا وقتی بله بهش بگی خوبه خدا نکنه بهش بگی نه عصبی میشه حتی آدمو هل میده

تو عقدم  منو میبره خونه مامانش چند روز نگه میداره باید هزار تا آسمون ریسمون ببافم تا نبره ولی بیشتروقتا مجبورم برم چون عصبی میشه خودش میگه روی اعصابم نرو من یک اخلاقی دارم از بچگی هرچی رو سریع میذارم کنار اگ آزارم بده حتی پدر ومادرم دوستم داره ولی خب اگ حرفش گوش نده قهر میکنه یا عصبی میشه از نظر فرهنگی اختلاف داریم ولی خب ب من کاری نداره میگه نماز خوندی واسم دعا کن

تعزیه اعتکاف عروسی فامیل نمیذاره ینی میذاره ولی خب  با هزار تا آسمون ریسمون

دلم میخواست با مامانم مشهد پیاده برم ولی نذاشت

من ناشکری نمیخوام بکنم ولی گاهی اوقات روی اعصاب آدم میره منم آدمم دل دارم 

M❤️متاهل و متعهدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الان تو این دوره عقد درستش نکنی تا ابد همینجوری میمونه یکبار جلو روش وایسا بگو تو زن نمیخواستی بچه میخواستی که همیشه هر چی گفتی بگه چشم . منم آدمم و اجازه فعلا دست پدر و مادرمه و تو نمیتونی همیشه مشخص کنی کجا برم کجا نرم چیکار کنم چیکار نکنم اگر قراره اینجوری باشه پس از این به بعد توام هر کاری بخوای بکنی باید از من اجازه بگیری  

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

چند سالته؟منظورت از نظر عقیدس دیگه،خیلی دیگه مطیع شدی اونم پررو شده

۲۱

نماز میخونم و روزه هم میگیرم چون نماز بهم آرامش میده روزه هن برای سلامتی خوبه ولی اون ن میخونه ن میگیره ولی بهم کاری ندارع

M❤️متاهل و متعهدم