2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
اسم چله بری رو شنیدم اما اون کسی که زایمان کرده تازگیا خیلی به ماها شماتت کردا دوس ندارم برم تو تختخ ...

چون من این موضوع و دیدم بعد سالیان سال این موضوع باعث شد باردار شد 

حالا اگر کسی داشتی این کارو بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این هردو بارداری مو عین معجزه خدا بهم داد من مشکل دارم و کیست و تنبلی برات دعا میکنم همین طور که ناخواسته متوجه تو دلیم شدم و کلی خوشحال شدم انشاالله قیمت تو میشه به همین زودی ها فقط و فقط آرامش هیچی جواب نمیده از من بهت نصیحت تا ته این مسیر رو رفتم آخرش فقط به خدا رو کردم و اونم بهم داد به تو هم میده براش کاری نداره از دکتر ها قطع امید کن به خود خدا رو کن با تموم وجود ازش بخواه انشاالله که تو هم مثل من معجزه شو میبینی و لذت میبزی دلم برات روشنه گلم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
قربونت هدی جان برام دعا کن

حتما عزیز دلم ایشالا بزودی یک نینی خوشگل مهمون دلت میشه 🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من این ماه سه تا آمپولhmgزدم و آخرش هم hcg زدم برا آزادسازی.ده تا دونه لوترزول هم مصرف کردم.دیروز نو ...

انشالا

چن سالتونه ؟

بچه دیکه دهرید؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره