2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
نمیدونم شاید بخاطر استرس یا تغذیه هست 

ا

والا استرس ندارم.تغذیه هم خوب در حد معمولی.نمیدونم چه مرگته.دکتر میگه بعد یازده سال پیشگیری طبیعی یک سال منتظر موندن

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶ سالمه عزیزم مشکلم ذخیره تخمک پایین

ذخیره تخمدانت چنده

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
این ماه خیلی امید دارم.انشالله خدا به من و شما و اسی و همه منتظرا بچه بده

منم ماه قبل امید داشتم هم کلومفین خورده بودم 

هم امپول آزاد سازی

هم آندومترم نرمال 

خلاصه هم چیز میزون بود اما....

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
حذف شیرینیجات مخصوصا خود شکر رو زیاد تاکید میکنن 

من اصلا و ابدا حتی دوران مجردی شیرینی غیر از قند با چایی اونم در حد یکی دوتا اصلا شیرینی نمیخورم.

عزیزم کسی که زایمان کرده برو دیدنش و داخل تخت خوابی که خوابیده بخواب گاهی مشکلی نیست چله داری  ...

اسم چله بری رو شنیدم اما اون کسی که زایمان کرده تازگیا خیلی به ماها شماتت کردا دوس ندارم برم تو تختخواب اون و یکم اعتقاد ندارم به این چیزا 

منم ماه قبل امید داشتم هم کلومفین خورده بودم  هم امپول آزاد سازی هم آندومترم نرمال  خلا ...

من این ماه سه تا آمپولhmgزدم و آخرش هم hcg زدم برا آزادسازی.ده تا دونه لوترزول هم مصرف کردم.دیروز نوبت لکه بینی و پریودی بود که هنوز خبری نیس.دعا کنین باردار باشم