2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد وام رو بده باباش

203 بازدید | 16 پست

باباش لازم داره ک میتونه ماشین بفروشه بده 

ولی شوهرم یه وام برمیداره که ۱۵۰ میلیون تومن بیشتر باید پس بدیم ینی درصد بالاست 

حالا به نظرتون مخالفت کنم با بزارم بده بهش 

از یه طرف بادم میوفته چه کارایی کردن حرصم میگیره

از یه طرف میگم ول کن درصد بالاس ماهی ۶ تومن باید قسط بدیم

میخاستیم با پول وام یه ماشبن بگیره چون الان یه دونه داریم بچه کوچیک داریم اذیت میشیم 

که بده اون خودمون میمونیم با یه ماشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وامو بده باباش بعد شما چرا قسطشو بدین؟

نه خودش بده ولی قرار بود باهاش ماشبن بخریم ک بره سرکار بیاد دو تا ماشبن بشه سختمونه با به دونه ک اگ بده دیگ نمیتونیم بگیریم با به دونه باید کنار بیایم

اگهخودتون نیاز دارین نده..ما هم واممون دادیم برادر شوهرم خودمون ماشین نخریدیم باهاش الانم ک ماشین گرون شده ماشینشم بزور میده تا شوهرم باهاش جایی بره

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم

اخه وام هم ک الکی ب ادم نمیدن ،باید ی کلی باحسابت کارکنی بعدم ک مالیاتش هم باید بدی ...ادم هم این دوره زمونه با وام میتونه فقط پیشرفت کنه....من بودم نمیذاشتم بده ، دائم از پیشرفت های جدید براش میگفتم ....پدرش باحساب خودش وام بگیره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخه وام هم ک الکی ب ادم نمیدن ،باید ی کلی باحسابت کارکنی بعدم ک مالیاتش هم باید بدی ...ادم هم این دو ...

اومد بهم گفت منم تو رودربایسی قبول کردم الان همش حرص میخورم چرا قبول کردم نمیدونم چیکار کنم

اینم رفته گفته باباش ک من میدم بهت پول

اومد بهم گفت منم تو رودربایسی قبول کردم الان همش حرص میخورم چرا قبول کردم نمیدونم چیکار کنم اینم رف ...

توهم سیاست داشته باش بگو پدرجان دوماهه بهمون برگردونید ....یاهم شما با حسابتون بگیرید چندماه دیگه بدید ب ما ...راستش ما برای این پول نقشه کشیده بودیم ولی حالا که میبینم شما دستتون تنگه گفتم بدیم که کارتون راه بیوفته و بعد بجاش بهمون برگردونید ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....