mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 عنوان شدو ابرو 145 بازدید | 7 پست سلام دوستان شبتون بخیرکسی از شدو (shadow) چیزی میدونه؟کسی انجام داده؟میگن یه رنگ ۲ هفته ای هست که قسمتلی خالی رو پر میکنه اگه درموردش اطلاعی دارین ممنون میشم نظر بدید این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹 1402/11/06 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofarm720 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 330 سلام عزیزم من خودم انجام میدم هم روی ابروی خودم گذاشتم همون یه هفته میمونه بنظرم برای کسی که میخاد ابروش خیلی نچرال باسه خوب نیس حتما هن باید ترکیب رنگی درست گذاشته بشه
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 سلام عزیزم من خودم انجام میدم هم روی ابروی خودم گذاشتم همون یه هفته میمونه بنظرم برای ... مرسی که نظر دادی گل وقتی بخواد رنگش بره خیلی بد نمیشه؟مثلا برای من که تاج ابروم خالیه خوبه؟ضرری نداره واسه ابرو؟ این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
niloofarm720 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 330 ببین همون حنا ابرو زیاد فرقش نیس نه اسیب نداره نه بد نمیشه کمرنگ میشه
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 سلام عزیزم من خودم انجام میدم هم روی ابروی خودم گذاشتم همون یه هفته میمونه بنظرم برای ... میشه ترکیب رنگش رو بگی با چه رنگی میزنین؟ اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
niloofarm720 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 330 بستگی داره چه برندی میخری بعضی موقع شکلاتی برای ی نفر تیره میشه ی کوچولو باید روسنتر بشه تا نچرال باشه با رنگ روشنتر ی ذره قاطی میکنی
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 بستگی داره چه برندی میخری بعضی موقع شکلاتی برای ی نفر تیره میشه ی کوچولو باید روسنتر بشه تا نچرال با ... خیلی لطف کردی عزیزم این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹