2777
2789
عنوان

کار در منزل

235 بازدید | 34 پست

دوس دارم یه کاری بکنم که درامدم داشته باشه چون دوتا بچه دارم واسه همین باید یه کاری باشه توی خونه انجام بدم،شمانظری دارید یا انجام دادید بهم بگید چطور بوده وچقدر زمان بر هست؟

فقط ادمینی واینجور کارا نباشه چون کار باموبایل دوس ندارم،راستی صدامم خیلی خوبه واسه مجری😅

یدونه کار سرچ سراغ دارم ک گفتی کار با موبایل دوس نداری😬😂

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

یدونه کار سرچ سراغ دارم ک گفتی کار با موبایل دوس نداری😬😂

اع خب بگوووو

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اع خب بگوووو

دراستش کمه راستش ولی چند برابر پول نت در میاد صادقه دارم میگم 

اگه بخوای آیدی کانال روبیکا بزارم فیلم آموزشی شو نگاه کن اگر خوشت اومد  بیا اگه نه ک هیچ 

برا من نیس کار 

واس معرفی بقیه هم پورسانت نمی گیرم 

فقط چون خودم مشغولم گفتم ب بقیه هم بگم 

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

چه کاری بلدی

مثلا خیاطی اما مامانم خیاطیش حرفه ای من که اونجوری نیستم ودرحدخودم میدوزم وخوشمم نمیاد واسه کسی خیاطی کنم دیگه نمیدونم شما بگو چ کارایی هست خب اگر خوشم بیاد حرفشو یاد میگیرم انجام میدم

منم میخام گلم فقط در مورد چیه ؟ چکاری باید انجام بدی!

جمله میدن بهت 

شما سرچ میزنی و وارد اون سایت هایی میشی ک به شما میگن 

بازدید سایت میره بالا و براشون سود داره و برا شما هم حقوق میدن 

میدونی دوس ندارم بیکار باشم وهمش میخوام یکاری بکنم خسته شدم همش خونه داری وبچه داری البته تاز گواهینامم گرفتم  وبیکارم نبودم اما احساس میکنم یه چیزی توی زندگیم کمه وتکراریه ،دوست دارم کاری انجام بدم هم درامدی باشه وهم از روزمرگی دربیام