2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی دوس ندارم بیکار باشم وهمش میخوام یکاری بکنم خسته شدم همش خونه داری وبچه داری البته تاز گواهین ...

کلاس آرایشگری برو یاد گرفتی کارکن

یا خیاطی

کیک و شیرینی خونگی یا غذا سبزی خشک اینا یا عروسک بدوز بفروش ست تل و پاپوش نوزاد یا گیره و گلسر کلی چیزا دیگه هست

سرکاری نیست ؟ اولش پول میخان؟

نه پول نمی‌خوان عزیزم 

امروز واریزی داشتن 

سر کاری نیس عزیزم @dorkaribamobile

آیدی روبیکا 

فیلم دومیه هست دانلود کن ببین میتونی انجام بدی یا نه 

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

ممنون.حقوقش چقدر هست

هر ۱۰ جمله ۵هزار 😂

ممکنه شما روزی ۲۰ جمله ۳۰ جمله بتونین تحویل بدین

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

کلاس آرایشگری برو یاد گرفتی کارکن یا خیاطی کیک و شیرینی خونگی یا غذا سبزی خشک اینا یا عروسک بدوز ب ...

آرایشگریو خیلی دوس دارم 😍اما نمیتونم الان برم آموزش ببینم،چون بچه هام کوچیکن بعدم کسی نیست نگهشون داره

عزیزم کجا باید هماهنگ کنیم برای انجام کار

@dorkaribamobile توی روبیکا فیلم آموزشی رو ببین 

بعد اینجا بهم پیام بده میگم بهت

اگر هم دیدی 

بگو آیدی تل رو بدم

برای شروع کار به کی‌ پیام بدیم ؟

@dorkaribamobile   

توی روبیکا فیلم آموزشی رو ببین 

بعد اینجا بهم پیام بده میگم بهت

اگر هم دیدی 

بگو آیدی تل رو بدم

ارع قشنگم دیدم آیدی تل رو بهم میدی ؟

https://t.me/dorkaeibamobail

چشم بفرمایید