2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیز بیخود نه معتاد نبود 

بعد طلاق میخای چیکار کنی 

حال روزت بهتر از تو خونه بودن اون میشه؟ اونم بدون بچه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعد طلاق میخای چیکار کنی  حال روزت بهتر از تو خونه بودن اون میشه؟ اونم بدون بچه

نمیدونم ولی نمیخام دیگه اصلا برگردم حتی بدتر از خونه اون بشه حال و روزم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
البته یه نکته باید ببینی پسرت تو کدوم حالت آرامش داره الان حالش چطوره؟ ولی میگی دست بزن داره شوهرت ...

ن فقط منو میزد ...میترسم برم ببینمش زخمشو تازه کنم میگم شاید با این شرایط کنار اومده فعلا خودمو نشون ندم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
مشکلاتتون سر چی بود میشه بدونم؟؟؟؟

خیلی چیزای بی اهمیت ک اون بزرگش میکرد 

البته یه نکته باید ببینی پسرت تو کدوم حالت آرامش داره الان حالش چطوره؟ ولی میگی دست بزن داره شوهرت ...

چقدر اسمت برازنده ات هست

خیلی مهربان هستی

همیشه همینطوری بمون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ن فقط منو میزد ...میترسم برم ببینمش زخمشو تازه کنم میگم شاید با این شرایط کنار اومده فعلا خودمو نشون ...

نمیدونم عزیزم ولی از قدیم دور از جون شما میگن بچه از مادر یتیم میشه اون فقط نه سالشه حرفی نمیزنه مخصوصا اینکه پسره بعدها ازت گله نکنه بابام بد بود تو چرا تنهام گذاشتی😔

خیلی چیزای بی اهمیت ک اون بزرگش میکرد 

عشقم اگه کار میکنه

معتاد نیست

میشه با زبون رامش کرد

برگرد و باهاش صبوری کن

نه فقط بخاطر پسرت ،بخاطر آرامش خودت 

ما تو زندگیت نیستیم ولی مطمئنم الان خیلی بی تابی که اومدی تاپیک زدی حالا ببین پسرت در چه حاله 

اگه همسرت اهل مذاکره س حتما برید مشاوره و بیشتر فکر کن