تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 عنوان طلاق 264 بازدید | 28 پست با وجود بچه خیلی سخته یک ماهه ندیدمش دلم پر میزنه براش ولی میترسم برم ببینمش طاقت نیارم برگردم من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ... 1402/11/06 | 20:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 37047 نمیتونی شوهرت رو ببخشی؟بچه ات گناه داره😔 uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/
حسرتگذشته عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1938 بیچاره بچه😭من خودمم بچه طلاقم هیشکی به اندازه بچه زجر نمیکشه
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87053 بچه طفلی چی میکشهعلت طلاق چی بود لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 نمیتونی شوهرت رو ببخشی؟ بچه ات گناه داره😔 ن اصلا نمیتونم برگردم هم بیشتر اذیتم میکنه هم خودم افسردگی شدید میگیرم من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7506 چند سالشه ؟اگه میتونی با همسرت بساز,ان شاالله آخرت عوضشو بگیری ،،،بچه گناه داره طفلی خودتم داغون میشی بدون بچه
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 بیچاره بچه😭 من خودمم بچه طلاقم هیشکی به اندازه بچه زجر نمیکشه خودمم مریض بودم همیشه خونش من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87053 ن اصلا نمیتونم برگردم هم بیشتر اذیتم میکنه هم خودم افسردگی شدید میگیرم از بچت بیشتر اذیت میشی؟از نبودت منظورمهطاقتت از بچت کمتره؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 چند سالشه ؟ اگه میتونی با همسرت بساز,ان شاالله آخرت عوضشو بگیری ،،،بچه گناه داره طفلی خودتم ... ۹ ن نمیخام اصلا برگردم خیلی اذیت میکرد خونش بودم من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 از بچت بیشتر اذیت میشی؟از نبودت منظورمه طاقتت از بچت کمتره؟ ن من اینجوری راحترم ولی دلم برای بچم میسوزه من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 بچه طفلی چی میکشه علت طلاق چی بود دست بزن فحاشی بد دلی من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87053 ن من اینجوری راحترم ولی دلم برای بچم میسوزه خب بچه نسبت ب خودمون تو اولویت هست ببین تو کدوم شرایط بچه کمتر اذیت میشه ، اون راهو در پیش بگیرماها تو سرازیری عمرمون هستیم بچه ها گناهی ندارن ب خواست ما اومدن و از همین کودکی ب سختی بیافتن و از مادر یتیم بشه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7506 ۹ ن نمیخام اصلا برگردم خیلی اذیت میکرد خونش بودم آهان کلا جدا شدین؟آخر هفته ها نمیاد پیشت؟بچه طفلی الان معلوم نمیشه روح و روانش ضربه خورده ده بیست سال دیگه تو زندگیش بروز میده،😔
تنهامممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 آهان کلا جدا شدین؟ آخر هفته ها نمیاد پیشت؟ بچه طفلی الان معلوم نمیشه روح و روانش ضربه خورده ده بیس ... هنوز طلاق نگرفتیم تا وقت دادگاه باید صبر کنم ببینم طلاق میده یا نه من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...