kimza مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 475 عنوان اکانت تلگرام 122 بازدید | 8 پست اگه با شمارم هم تلگرام اصلی داشته باشم هم تلگرام طلایی ایکس یا تلگرام پلاس برای اینکه اکانت اون ایکس و پلاس و طلایی پاک کنم و اصلی فقط باشه کافیه برنامه رو پاک کنم یا باید برم تنظامتی دارع یا تو سایت ؟ 1402/11/06 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه_صالحی عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 623 بااجازه اسی خانوما میشه واسه تاپیک اخرم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم این کاربری دست ۲ نفره پس لطفا کاراگاه بازی در نیارید با تشکر🌈
ferferimoy عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 913 چه کاریه دوسه تا تلگرام نصب میکنی؟یدونه تلگرام اصلی رو نصب کن هرچندتا دوست داری بهش اکانت اضافه کنالان هرکدومو نمیخوای باید دونه به دونه از سایتش دیلیت اکانت بزنی خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!! زخم به زخم
هیپوکامپ_سالم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 998 ازون برنامه هایی ک نمیخای برو تنظیمات سه نقطه بزن بعد خروج از حساب رو بزن 💙Akıl unutur ama kalp unutmaz
kimza مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 475 چه کاریه دوسه تا تلگرام نصب میکنی؟ یدونه تلگرام اصلی رو نصب کن هرچندتا دوست داری بهش اکانت اضافه کن ... تو سایت باید برم ؟ برای هر کدوم ؟
kimza مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 475 ازون برنامه هایی ک نمیخای برو تنظیمات سه نقطه بزن بعد خروج از حساب رو بزن آخه گفتن باید برم تو سایت
هیپوکامپ_سالم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 998 آخه گفتن باید برم تو سایت عزیزم اگه میخای دلیت برا همیشه بزنی با ربات میزنی اون موقع اون اکانتت توی هر تلگرامی باشه حذف میشه برا همیشهاما فقط میخای ازون شماره ای ک اکانت داری و روی تلگرام های مختلفه خروج بزنی ، میری اون تلگرامی ک میخای فقط خروج از حساب میزنی 💙Akıl unutur ama kalp unutmaz
kimza مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 475 عزیزم اگه میخای دلیت برا همیشه بزنی با ربات میزنی اون موقع اون اکانتت توی هر تلگرامی باشه حذف میشه ب ... اوهوممم مرسییمن از خود تلگرام اسلی تنظیماتش یه جا هست دسترسی که میدی اونجا همه رو بستم و الان که تو تلگرام پلاس رفتم بسته شده بود فقط میخوام تو اون تلگرام غیر اصلیا اکانت نداشته باشم الان یعنی درست شده؟
هیپوکامپ_سالم عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 998 اوهوممم مرسیی من از خود تلگرام اسلی تنظیماتش یه جا هست دسترسی که میدی اونجا همه رو بستم و ال ... اره عزیزم درسته 💙Akıl unutur ama kalp unutmaz