2777
2789
عنوان

رفلاکس معده شدید🥺

240 بازدید | 9 پست

سلام . من سه ماه پیش با تشخیص دکتر کرونا گرفته بودم کل معده بهم ریخت سوزش سردل استفراغ و اسهال بودم و رفلاکس شدید ...کلی ازمایش دادم از نوار قلب ک اکو و تست درزش تا ازمایش ادرار و ازمایش خون چهار بار و دوبار سونوی کامل شکم و لگن ...الان بهترم خیلی اما رفلاکس باهام مونده و اذیتم میکنه چیکار کنم امروزروزسومپریودی مه و سه روزه رفلاکسدارم برای من تشخیص سندروم روده تحریک پذیر و کمی کم خونی و کمبود ویتامین هم دادن

کاربری دست دو نفر

این تاپیک بخون مو به مو عمل کن کنی طول نیکشه معده اما برسی خوب میشهد

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11765876/درمان-معده-درد-رفلاکس-و-کیست-اندومتریوز-و-درد-پریودی-شدید-بیاین-بگم?postId=305549305

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11765876/درمان-معده-درد-رفلاکس-و-کیست-اندومتریوز-و-درد-پری ...

اخه من سیاه دانه نمیتونم بخورم سریع فشارخون میاره پایین

کاربری دست دو نفر

اخه من سیاه دانه نمیتونم بخورم سریع فشارخون میاره پایین

سلام عزیزم شما رفلاکست درمان شد؟ منم هفت ماه پیش کرونا گرفتم، دو هفته بعدش دچار رفلاکس شدید شدم. خلط شدید گلو،خشکی گلو و احساس توده در گلو دارم. 

دارو هم میخورم زیاد تاثیری نداره. خیلی دارم اذیت میشم. تورو خدا راهنماییم کنید😓🙏

سلام عزیزم شما رفلاکست درمان شد؟ منم هفت ماه پیش کرونا گرفتم، دو هفته بعدش دچار رفلاکس شدید شدم. خلط ...

سلام رعایت غذایی 

عصرا دمنوش به سیب میخوردم

روزا چوب زنجبیل میگرفتم مینداختم تو ابجوش ولرم میشد با عسل میخوردم 

بعد غذا یه تیکه سیب قرمز میخوردم راه میرفتم 

خیلی پرهیز میکردم هنوزم میکنم رعایت نکنم همون اش و کاسه س

کاربری دست دو نفر

سلام رعایت غذایی عصرا دمنوش به سیب میخوردمروزا چوب زنجبیل میگرفتم مینداختم تو ابجوش ولرم میشد با عسل ...

دمنوش به سیب رو از عطاری بگیرم عزیزم؟

من زنجبیل چندبار خوردم به معدم نمیسازه سوزش معده میگیرم.

هفت ماهه دارم عذاب میکشم ،خیلی رعایت غذایی هم میکنم و دارو هم میخورم تاثیری نذاشته برام😓

شما علائم رفلاکست چی بود عزیزم؟ الان درمان شده؟

من خلط شدید گلو دارم خشکی گلو و احساس گیر کردن یه چیزی تو گلو دارم.

دمنوش به سیب رو از عطاری بگیرم عزیزم؟من زنجبیل چندبار خوردم به معدم نمیسازه سوزش معده میگیرم.هفت ماه ...

به سیب رو فکر کنم عطاری ها دارن کدوم شهری؟

پودر زنجبیل اذیت میکنه ولی چوبش نه یه تیکه کوچیک از چوبش

بعد من علائم رقلاکسم خیلی زیاد بود

الانم چند روز سردی بخورم برمیگرده

سیب قرمز یادت نره 

راه رفتن بعد غذا

کاربری دست دو نفر

به سیب رو فکر کنم عطاری ها دارن کدوم شهری؟پودر زنجبیل اذیت میکنه ولی چوبش نه یه تیکه کوچیک از چوبشبع ...

عزیزم تبریز هستم.

اصلا زنجبیل نمیتونم بخورم حس خفگی بهم میده

سیب قرمز هم میخورم.

بعد از غذا راه رقتن رو هم امتحان میکنم.

شما هم خلط گلو و حس گیر کردن چیزی در گلو داشتین؟

عزیزم تبریز هستم.اصلا زنجبیل نمیتونم بخورم حس خفگی بهم میدهسیب قرمز هم میخورم.بعد از غذا راه رقتن رو ...

بله ولی بیشتر از این حرفا بود رفلاکسم این حس خفگی فقط یکیش بود

کاربری دست دو نفر