2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با همون موادی که تو ذهن استارتره😁 چرا نمیگه موادشوووو

آره ۲۰ سوالی راه انداخته انگار 😅

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
۶ تا تخم مرغ  یک لیوان سرخالی آرد قنادی   ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت  یک قاشق چای ...

هوووففففف،راحتمون کردی😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

زرده و سفید تخم مرغ جدا میکنم 

سفیده رو با دور تند ۷ دقیقه میزنیم تا وقتی ک ظرف برمیگردونیم نریزه میزاریم یخچال 

زرده رو با دور متوسط میزنیم و شکر رو کامل اضافه میکنیم و ۱ قاشق ۱ قاشق آب جوش رو اضافه میکنیم و سریع با همزن برقی میزنیم تا آب جوش )۴قاشق( تموم بشه بعد وانیل اضافه میکنیم 

بعد آرد رو از الک رد میکنیم و طی ۳ مرحله همراه سفیده ب مواد زرده اضافه میکنیم و مواد  رو تو ی جهت فولد میکنیم . 

تو قالب میریزم و (نصف قالب خالی بمونه ک پف کنه) بعد تو ی قابلمه بزرگ ک ۳ پایه گذاشتیم و از قبل گرم کردیم میزاریم (‌شعله گاز مثله موقع دم انداختن برنج باشه ) ۱ ساعت در قابلمه باز نشه بعدم با خلال تست کنید و پخت بیرون بیازید 

برا تو فر هم دما ۱۷۰ )ف برقی( پخت هم ۴۰ دقیقه