2777
2789
عنوان

شیاف لیابل و دفع فضولات

| مشاهده متن کامل بحث + 49114 بازدید | 48 پست
نه خود شیاف نیستنچون شیافش قهوه ای تیره است و وقتی اب میشه همون مواد قهوه ای روی لباس میریزاما چیزه ...

سلام ازش نتیجه گرفتین من توی اینستا به پیج عطاری پیدا کردم عکس کف دستمو خواستن فرستادن دقیقا علایمم رو گفت بهم گفتن عفونت رحم و ترشح داری ...زود عصبانی میشی خسته و کسل هستی ریزش مو داری ...برام شیاف و ژل رحم فرستادن ...سه شب پیش یه شیاف گذاشتم صبحش رفتم دستشویی احساس میکردم شن ریزه تو واژنه😐نشستم تو تشت آبگرم و با انگشت اونارو خارج کردم وقتی خیس میشدن مثه دستمال کاغذی بود...دیروز هم یه چیزی مثه دستمال کاغذی گلوله شده دفع کردم 

شما خوب شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی باردار شده اینجا بگه،،،منم میخوام باردار شم اما دکترها ناامیدم کردن، گفتن باید رحمت برداری.رحم اجاره‌ای بگیر....

تروخدا اگر باردارشدین اینجا بگید چه دارویی باید استفاده کرد؟

کیست و فیبروم و میوم دارم.

تنبلی تخمدان هم دارم،یعنی تخمکهام آزاد نمیشن.تبدیل میشه به کیست.

کسی هست اینجوری باشه؟؟؟؟ولی خوب شده باشه؟؟

هرکی باردار شده اینجا بگه،،،منم میخوام باردار شم اما دکترها ناامیدم کردن، گفتن باید رحمت برداری.رحم ...

سلام تو ایتا تو گروه پرسش پاسخ طب اسلامی عضو شو و مشکلت رو بگو داروهاشون از خودشون بگیر ایشالا مشکلت رفع شه

💚هوالشافی💚

⌨صفحات تحت اشراف استاد فرج قاسمی:

کانال اعمال یداوی رحیق در ایتا👇🏻
🌐https://eitaa.com/farajghasemiii

کانال فروش محصولات در ایتا👇🏻
🌐https://eitaa.com/Rahigh124124

گروه پرسش و پاسخ طبی در ایتا👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/3781690000C19945d918b

صفحه اینستاگرام👇🏻
🌐https://www.instagram.com/farajghasemiii?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

سلام تو ایتا تو گروه پرسش پاسخ طب اسلامی عضو شو و مشکلت رو بگو داروهاشون از خودشون بگیر ایشالا مشکلت ...

ممنون.

من شیاف لیابل استفاده کردم بعد رفتم سونو ، گفت رحمت خیلی خوبه، کیست و فیبروم از بین رفته بود ولی دوتا میوم هنوز مونده که گفت ضرر نداره واسه باردار شدن.

دعا کنید باردار شم🙏 

سلام تو ایتا تو گروه پرسش پاسخ طب اسلامی عضو شو و مشکلت رو بگو داروهاشون از خودشون بگیر ایشالا مشکلت ...

ممنون.

شیاف رو استفاده کردم،کوچکتر شد اما دوره درمان را کامل نکردم.فقط یکماه و نیم استفاده کردم.میخوام دوباره از اول استفاده کنم تا وقتی کامل از بین رفت.

هرکی باردار شده اینجا بگه،،،منم میخوام باردار شم اما دکترها ناامیدم کردن، گفتن باید رحمت برداری.رحم ...

من به مدت عطاری کارمیکردم فروشنده بودم خیلیا اومدن درمان شدن معمولا شیاف لیابل ژل رحم  و محلل اعظم بهشون میداد

من به مدت عطاری کارمیکردم فروشنده بودم خیلیا اومدن درمان شدن معمولا شیاف لیابل ژل رحم  و محلل اعظم بهشون میداد

ممنون.من شیاف لیابل استفاده کردم بعد رفتم سونو ، گفت رحمت خیلی خوبه، کیست و فیبروم از بین رفته بود و ...

چن دوره استفاده کردی کیستت چن سانتی بود و اینکه یه شب درمیون استفاده میکردی درسته؟؟؟؟

سلام.من شیاف لیابل استفاده کردم وصورتم ودستهام دچار اگزما وجوش،شده..آیا بهم ارتباطی دارند؟

میتونه ربط داشته باشه لیابل رو برای همه تجویز نمیکنیم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
عزیزم من شیاف گرفتم تازهنمیدونم برام خوبه که استفاده کنم یا ن؟ راهنماییم میکنین؟

مشکلتون چی بوده

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792