2777
2789
عنوان

شیاف لیابل و دفع فضولات

49081 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها کسی از این شیاف استفاده کرده

برای دفع کیست و...

من هر وقت میزارم فقط یچیزای مثل دستمال کاغذی مچاله شده یا به تعبیر خیلی از دوستان یچیزی شبیه پوست مرغ ازم دفع میشه

کسی تجربه استفاده برای دفع کیست داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکل هورمونی ندارید عالیه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
دکتر واست تجویز کرده؟

نه دیدم گیاهی

و خیلیا استفاده کردن

من چون رحمم خیلی سرد و دچار خیلی از ... شدم

و این شیاف گرم میکن

استفاده کردم

هم برای عفونت خوبه

هم برای دفع اشغال های رحم

اما هنوز ندیدم کیست دفع بشه

اما چیزهایی دیدم ازم بیرون اومد که واقعا شاخ دراوردم که اون تو چکار میکردن

شما استفاده کردید؟

من خودم درست میکنم گلم درمانگرم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چطوری میتونم بفهمم مشکل هورمونی دارم یا نه

پریودات منظمه؟ 

جوشهای درشت 

کم کاری تیروئید