2777
2789
عنوان

شیاف لیابل و دفع فضولات

| مشاهده متن کامل بحث + 49114 بازدید | 48 پست
بعد از چند دونه استفاده کردن کیست دفع میشه؟

بستگی داره معمولا دو دوره باید استفاده کنید 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری دارم عادت هام نامنظم کبدم چرب لکه بینی قبلو بعد دارم

پس همورمونات تنظیم نیست مناسب شما نیست 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نه دیدم گیاهی و خیلیا استفاده کردن من چون رحمم خیلی سرد و دچار خیلی از ... شدم و این شیاف گرم میک ...

منم استفاده کردم ولی فکر میکنم اونا خود شیافن که به مرور خارج میشن. ما فکر میکنیم چیزای اضاغثفه است اما فکر کنم همون شیافه 

تو همون ماهی که اقدام به بارداری داریم  میشه استفاده کرد؟

خیر

منم استفاده کردم ولی فکر میکنم اونا خود شیافن که به مرور خارج میشن. ما فکر میکنیم چیزای اضاغثفه است ...

نه خود شیاف نیستن

چون شیافش قهوه ای تیره است  و وقتی اب میشه همون مواد قهوه ای روی لباس میریز

اما چیزهایی که ازش صحبت می کنم سفید هست

اول یچیزایی مثل شیری که میبر  و ریز ریز میشه

بعدم یچیزایی مثل دستمال چروک شده

یا به اصلاح یه عده مثل پوست مرغ

و مثلا یچیزی که خودم دیدم  یه رگه خون که دورتادورش یه چیز شبیه به چربی بود ازم دفع شد و بلافاصله یه بند انگشت مثل دستمال مچاله دفع کردن 

که تا الان برام سواله که خدا چی بودن

شیاف براتون خوب بود؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
من خودم درست میکنم گلم درمانگرم

سلام من یه پسر ۹ ساله دارم .ک با اولین اقدام باردار شدم زایمان و بارداری عالی بود.

بعد اون حدود ۴ ساله ک اقدام به بارداری کردم و دیر حامله میشدم و زود سقط میشد.خارج از رحم 

بعد از کلی پیگیری همه آزمایش  ها و سونو ها عالی بود .کیست فیبروم و حتی عفونت هم نداشتم .

آخر سر ک عکس گرفتم گفتن هر دو لوله ات بسته اس.دکتر بهم گفت بیا برای ای وی اف.ولی من‌اصلا این روش رو دوست ندارم

این شیاف برای باز شدن لوله هم جوابه؟

[QUOTE=331187681]سلام من یه پسر ۹ ساله دارم .ک با اولین اقدام باردار شدم زایمان و بارداری عالی بود. بعد اون حدود ۴ س ...[/QUOTE

من‌تازه عضو شدم و بلد نیستم تایپیک بزنم خودم

لطفا کمکم کنین کسی بوده مشکل من رو داشته بوده و با طب سنتی درمان شده باشه ؟😭😭😭

سلام من یه پسر ۹ ساله دارم .ک با اولین اقدام باردار شدم زایمان و بارداری عالی بود. بعد اون حدود ۴ س ...

سلام گلم خیر چسبندگی لوله درطب درمانهای دیگه ای داره که علتش بلغم رحمتون هست تحت نظر طب سنتی به راحتی قابل درمانه

2790
2778
2791
2779
2792