2777
2789
عنوان

شدیدا معتقدم نباید ازدواج کنم

176 بازدید | 11 پست

و سر این موضوع خانوادم اصلا کنار نمیان 

معتقدم خانواده ای که خودش موفق نبوده لیاقت نداره نسلش ادامه پیدا کنه لیاقت نداره خانوادش بزرگ تر بشه 

ولی خب نمیفهمند 

پدرم معتاد بیکار مادرمو ندیدم با خانواده پدری زندگی میکنم خواهر دوقلوم معلول مادربزرگم مریض همه عموهام یکی از یکی بدتر یکی از یکی داغون تر همه معتاد 

خودم معلمم دانشجو ارشدم از معلم های مطرح و موفق هستم ولی از همون ۱۸ سالگی تصمیمم رو گرفتم که ازدواج نکنم و الانم که ۲۳ سالمه نه به کسی جواب مثبت میدم نه حتی دوست میشم 

الان دیگه مامانبزرگم همش سرزنشم میکنه نمیفهمند هعییی

بیخیال برام مهم نیست

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

تصمیمت درست نیست شما میتونی خانواده موفق تشکیل بدی بچه های خوبی تربیت کنی حالا که تجربه اسن نوع زندگیو داری خیلی بهتر میتونی خانواده موفقی درست کنی

تو سایت نیستم خواهش میکنم لایک نکن ریپلی نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب تصمیمت احترام میزارم ازدواج خوب خوبه  وگرنه بدبختی بعلاوه بدبختی

برای یه ازدواج خوب باید هر دو طرف از نظر روحی و اخلاقی در شرلیط نرمالی باشند بنظرم منی که تو همچین خانواده ای بزرگ شدم نه میتونم همشر خوبی باشم نه مادر خوب

من بهت حق میدم . ولی همونجور که در روابط اجتماعی تونستی یه ادمی موفق تر از سطحی که جامعه از اینجور خانواده ها انتظار داره باشی در ازدواج هم میزان زیادیش به خودت بستگی داره که چه جور همسر و مادری بشی . نمیگم خانواده مهم نیست ولی اصل خودتی . با توجه به جایگاه اجتماعی که داری این فرصت رو از خودت دریغ نکن اگر کیس مناسبی باشه لذت وافری داره ازدواج موفق

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تصمیمت درست نیست شما میتونی خانواده موفق تشکیل بدی بچه های خوبی تربیت کنی حالا که تجربه اسن نوع زندگ ...

بچم میخواد برگرده ببینه پدریزرگش داغونه خالش جدا از معلولیتش دیوونست همه این عوامل روی روح‌ و روان خودن هم تاثیر گذاشته احتمال یه زندگی موفق خیلی کمه خیلی

موافقم  ولی چون سنت کمه شاید درمان بشی

فرصت نمیکنم رو درمانش وقت بذارم و هزینه های روانشناس هم زیادن کمی 

یه دوره پیگیر شدم ولی من خیلی گارد دارم و تراپی ها خیلی کم تاثیر میذارن

فرصت نمیکنم رو درمانش وقت بذارم و هزینه های روانشناس هم زیادن کمی  یه دوره پیگیر شدم ولی من خی ...

بلاخره این همه زحمت کشیدی تو زندگی و مشقت کشیدی ای ن کارم بخاطر خودت بکن

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم