2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس

ممنون عزیزم ک اومدی

با علیرضا ازدواج میکنم یا هادی؟

علیرضا جلسه معارفه اومده شهریور و تحقیقات هم آبان ماه اومده میاد خاستگاریم؟ جدیدا هم ک کلا اصلا پیام نمیده بهم فق سلام خوبی خیلی سرد شدیم

با هادی جدیدا آشنا شدم علوی صداش میکنم اونم قصدش طبق حرف خودش با من ازدواجه کدوم میاد خاستگاریم هادی خیلی مهربون و اهل نماز و هستش ولی علی نه یکم تند خو و عصبی هست مهربانم هست گاهی

امروز ب علیرضا ی حرف هاییی زدم جدا میشیم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
بپرس

میشه لطفا اگه امکان داشته باشه، نظرتونو راجع به رابطه‌ی منم بگین؟... حسش این روزا بهم چیه؟ دوباره می‌بینیم همو و مث قبل میشیم یا نه؟...

هنوز هم مث قبل دوسم داره یا نه؟ ♥️

میشه لطفا اگه امکان داشته باشه، نظرتونو راجع به رابطه‌ی منم بگین؟... حسش این روزا بهم چیه؟ دوباره می ...

رابطه تون زیاد قوی محکم نیس ولی نمیتونین از هم دل بکنین

مستقل میشی شغلت اداری و آزاد و موفق تر

منم میگی کنکور سال دگه چی قبول میشم و شهرش

همسر آیندم شغل قیافش مرسی 

آدمیزاد تو یه سنی، یه قبر می‌کنه، آرزوهاشو میریزه توش و میشینه به نگاه کردن. باور کنید حال سوگواری‌ام نداره. بهت‌زده به مرگ آرزوهاش زل می‌زنه. گیج و منگ. می‌دونه هم که دیگه نمیشه. به قول فروغ؛ «چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست»