2777
2789

اسم كمپاني هستش و دوره هاش شامل خيلي موارد وسيعتري ميشه تا فقط افيس تنها ؛ مثل خود ويندوز و غيره  

اوني كه شما ميگي ماكروسافت آفيسه نه ماكروسافت خالي و شامل ورد و اكسل و ايناس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

ادارات تا جايي كه من ديذم icdl ميخوان :

ICDL (International Computer Driving License، گزیده‌ای از مهارت‌های پایه و اصلی برای کار با کامپیوتر است که شامل هفت مهارت زیر می‌شود:
  • مفاهیم پایه‌ای
  • مهارتدرک مفاهیم فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • مهارتکار با اینترنت و مرورگرهای اینترنتی
  • مهارتکار با Powerpoint.
  • مهارتکار با Word.
  • مهارتکار با Excel.
  • مهارتکار با Access.

حالا باز بذار دوستان بيان نظزشونو بگن تو مدارك ايران نميدونم همه رو اموزش ميدن يا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم كمپاني هستش و دوره هاش شامل خيلي موارد وسيعتري ميشه تا فقط افيس تنها ؛ مثل خود ويندوز و غيره &nb ...

ممنونم عزیزم.اره همین مایکروسافت افیس منظورم بود.

افیس هم‌مثل icdl مدرکی دارع؟ یعنی میتونم‌دوره ای شرکت کنم که تهش مدرک افیس بدن؟

ممنونم عزیزم.اره همین مایکروسافت افیس منظورم بود. افیس هم‌مثل icdl مدرکی دارع؟ یعنی میتونم‌دوره ای ...

ببين نميدونم راستش دقيقش چطوريه چون خودم نگذروندم ولي يه سر سايت مجتمع فني تهران بزن دوزه هاش زو نگاه كن احتمالا بقيه جاها هم كم و بيش دوره هاي مشابه زو ارائه ميدن 

ببين نميدونم راستش دقيقش چطوريه چون خودم نگذروندم ولي يه سر سايت مجتمع فني تهران بزن دوزه هاش ز ...

ممنون عزیزم.پرسیدم از یکی از اشناهامون ک وارده،گفت افیس شامل همین ورد و اکسل و پاور پوینته.یعنی کسی ک icdl یاد بگیره درواقع همین افیس رو هم یادگرفته

ممنون عزیزم.پرسیدم از یکی از اشناهامون ک وارده،گفت افیس شامل همین ورد و اکسل و پاور پوینته.یعنی کسی ...

موفق باشي ❤️ باز سايت مجتمع فني تهران رو هم چك بكن