2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

1424 بازدید | 53 پست

سلام دوستان با یه آقای که شرایطش مثل خودمه و ازدواج دومش هست درحال آشنایی هستم بهم پیام داده میتونی مادر واقعی بچم بشی؟خب مادری واقعی رو فقط مادر خود آدم میتونه بکنه😕نمیخوام دروغ بگم بهش که اره حتمااااا. در جواب بهش چی بگم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من اگر خیلی مجبور نیستی با مرد بچه دار ازدواج نکن.   همیشه تنش هست همیشه حسادت و استرس و ترس.  همیشه نامادری هستی تا ارنج عسل بکنی تو دهنشون ی داد بزنی میگن نامادری و .....

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...(بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید ، ایرانم 🖤بیدار شو پدر ، وطن درد داره ....) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷

خب چرا نمیتونی مث مادر واقعیش باشی 😢گناه داره بچه 

میتونم تمام تلاشم رو بکنم که فرقی بین دختر خودم و اون نزارم اما خب نمیتونم حسی که به دخترم دارم به اون بچه هم داشته باشم مثلا اون اقا میتونه همون حسی که پدر بچه من بهش داره رو داشته باشه ؟!قطعا نه

من در حال جداییم. نمیترسی از ازدواج مجدد؟ ب شخصه چشمام خیلی ترسیده، میترسم باز ازدواج کنم اینم بد ...

عزیزم اینبارتوزازدواجت خیلی دقت کن ایشالاک خوشبخت میشی. 

من باردوم واقعاخوشبخت ترین بودم ک کرونای لعنتی همسرموازم گرفت 💔 

والانم ازدواج سوممه شکرخداازاون اولی سم خیلی بهتره هرچندب پای خدابیامرزنمیرسه

Dunyada olumden baskasi yalan
من در حال جداییم. نمیترسی از ازدواج مجدد؟ ب شخصه چشمام خیلی ترسیده، میترسم باز ازدواج کنم اینم بد ...

چرا اعتماد کردن سخت شده برام اما نمیشه که برای همیشه مجرد بمونم