2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید...

46 بازدید | 3 پست

من یه روز خواهرشوهرم، بهش خیلی فحش داد و حتی ب پدرم ک از دنیا رفته و.....خیلی بهم چیز گفت.

من بهش بعد اون موقع، تقریبا بی محلی میکنم. امروز ب اون یکی خواهرشوهرم تعارف زدم ک شما بیا رو صندلی جلو بشینید ‌و اون قبول نکرد. بعد شوهرم گفت ب اون یکی خواهرمم بگو. به اونم گفت بفرمایید جلو بشینیو و قبول نکرد. ب شوهرم گفتم ب خواهرت گفتم.

بعد دوباره خونه مادرش ب شوهرم گفتم ب خواهرت گفتم بفرمایید جلو بشینید. شوهرم عصبانی شد و گفت که تو اگه من بهت نمی گفتم، بهش نمی گفتی اصلا این تعارفو. من گفتم وا چرا این حرفو می زنی. شوهرم شروع کرد ب من فحش دادن ک چرا میگی خواهر من بهتر از خواهر توعه. خیلی بهم فحش می داد البته آروم ک یعنی خونوادش نفهمند. ولی بالاخره خونوادش شنیدند ناشنوا ک نبودند. حتی رفت پیش دو تا خواهرش زیر زبونی تو دلش آهسته داشت ب من چیز می گفت.

الانم اومدیم خونه باش حرف نزدم.

توروخدا بگید اگه جا من بودید چه می کردید.

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

از ابتدا نباید وارد مقایسه بشید خواهر من بهتره از شما یا فلان...ایشونم کار اشتباهی کرده فحش داده، بی احترامی و توهین حد و مرز و زندگی رو از بین میبره، 

تحت هیچ شرایطی دیگه دهن به دهن ندارید باهاشون، در یه فرصت مناسب هم با شوهرتون صحبت کنید و بگید که حدود حدود رعایت بشه و هیچکدومتون نبایستی بهم فحش بدید 

از ابتدا نباید وارد مقایسه بشید خواهر من بهتره از شما یا فلان...ایشونم کار اشتباهی کرده فحش داده، بی ...

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی

ببین یکی از علل اصلی اختلافات و طلاق تو کشور ما، دخالت‌ها و توهین به خانواده های همدیگه ست، پس سعی کن وارد حواشی نشی، ازین جانبداری ها و مقایسه خانواده های همدیگه دست بردارید جفتتون، اینجوری باعث دور شدنتون از هم میشه، در مورد خانواده شوهرت بد نگو بی احترامی نکن و مقایسه نکن با خانواده خودت، احترام بذار رسمی تر باش حد و مرز بذار، تا اون هم متقابلاً رعایت کنه و احترام بذاره، در مورد رفتار غلط شوهرت که فحش و ناسزا میگه هم بایستی باهاش صحبت کنی که این کارش درست نیست و هیچکدوم از شما دونفر حق توهین و بی احترامی بهم رو ندارید تو اختلافات ، اینو بعنوان یه قراداد بین خودتون تصویب کنید و بهش پایبند باشید و حد و مرزت رو با خواهرهاش هم رعایت کن، ترجیحا کمتر صحبت کنید همونم با حفظ حریم و احترام