2777
2789
عنوان

کتک زدم نامزدمو و چیزای بد 😨⛔

949 بازدید | 31 پست

نی نی سایت تاپیکو پاک نکن حالم درگیره

بچه ها حوصله تون نمیشه نخونین یکم دلم پره . با نامزدم ۶ ماهه باهم دوستیم و خیلیی زیاد صمیمی . خرج نمیکنه خسیسه دروغ الکی میگه، حساسه غیرتیه زبون بازه کلا خوب حرف میزنه.. اوایل همش حرف ازدواج ک آینده و اینا میزد الان نه. سرکار میره اداریه و شبا با دوستش میره بیرون و مشروب میخوره. منم ۲۳ سالمه اون ۲۶

بیرون رفتنی من خرج کردم چن بار ، بهم میگه دختر خیلی خوب و ساده ای هستم و چیزای مثبت زیاد میگه مثلا باشگاهمو ادامه بدمو اینا

ولی یبار نشد بریم بیرون قدم بزنیم یا منو ببره رستوران یا بستنی.. همش توی ماشین من بودیم یا ماشین دوستش که چنتا دور زدیم و برگشتیم هرکی خونه ی خودش

چندبار ناراحت کرد با کاراش اگه اینجا بگم طولانی میشه

دو هفته پیش گفتم دایرکت اینستاتو نشون بده گفت نه منم شک کردم و رفتم فالووراشو گشتم و چندتا دختر فالوو کرده بود ولی یکیو یادمه قبلا فالو داشت و الان دوباره فالوش کرده بود حدس زدم بااین میحرفه که بله. به دختره درخاست فالو دادم که خودش پیام داد و حرف زدیم و فهمیدم بهم خیانت کرده و بااین دختره... ناراحت شدم انتظار نداشتم همیشه بهم میگفت از من بهترشو پیدا نمیکنه ، زنگ زد معذرت خواهی و گفت گوه خورده و بااون دختره دعواش شد و بلاکش کرد فقط توی چت میحرفیدن کلا یبار از دور همو دیده بودن فقط

بهش گفتم چون صمیمی نبودی باهاش فقط یبار دیگه فرصت میدم که اخلاقتو کاراتو درست کنی گفت باشه

خلاصه این ماجرا گذشت که دو سه روز بعدش یهو منو توی اینستا انفالو و ریموو فالو کرد :/ گفتم ینی چی؟ گفت هیچی نگو عزیزم واتساپ نصب کن اونجا بحرفیم و چند روز نه زنگ بزن نه پیام بده گفتم چرا؟ گفت از اداره شون فهمیدن ک بامن میحرفه و شنود هست گوشیش

دروغی که به بچه هم بگی باور نمیکنه. حتی پلیس فتا و حفاظتم نمیتونه وارد دایرکت کسی بشه مگه طرف واقعا مجرم باشه مثل همون بلاگرا که پیجشون مسدود شد

اون همه دختر فالو داره اداره شون به اینکه اونارو فالو کرده گیر نداده بعد الکی میگه چتمونو دیدن. اونجایی مطمعن شدم دروغ میگه که به من گفت دایرکت چتمونو پاک نمیکنه و نگران نباشم :// والا اگه کسی پرینت دایرکت چت منو داشته باشه نت سریع چتو پاک میکنم. الکی گفته اینجور

واتساپ باهاش دعوا کردم و اونم همش به خودش فحش میداد و قسم میخورد که داره راست میگه 

اونوقت شب ساعت ۱۰ پیام داد بیا منو بردار. رفتم دنبالش یکم حرف زدیمو گفت ۳۸ روز دیگه از کارش میاد بیرون کلا

من از یه چیزش خوشم میاد که هیچ وقت بی احترامی نکرده بهم و منم نکردم منظورم حرفای بده.. برگشتنی یکم بحثمون شد من حرفاشو باور نمیکردم بهم گفت تو نفهمی گاوی جوت پوچی مغزت پوکه البته این خره و گاو و اینارو ادم به شوخی به همدیگا میگنا ولی این سری گفتنی ناراحت شدم بهم بر خورد یه سیلی زدم به صورتش چه ناراحت شد و گفت بار دومته منو زدیا (بار اولم یبار من عصبی بودم بهم گفت پریودی؟ که سیلی زدم بدونه عصبی بودن فقط مال زمان پریودی نیست)

بعد گوشیشو دراورد اسنپ بگیره بره گفتم ینی چی برو سمت خونتون بعد من برم

گفتم ببخشید زدم منو عصبی کردی، گفت عیب نداره

داشت مظلوم نمایی میکرد انگار دنبال بهونه بوده بخدا، رسوندم خونه(پیش من خودش میرونه همش) منم برگشتم خونه

پیام داد که ببخشید عصبیت کردمو معذرت و فقط پیامو بخون و جواب نده و تموم دیگع

منم گفتم معذرت که زدم دست خودم نبود ناراحت شدم شببخیر 

صبح سین کرد و کلا جواب نداد، یه روز زنگ نزد

فرداش بهش پیام دادم اینجوری اذیت میشم بلاتکلیفم انگار

احساس میکنم رابطه رو تموم کردی درحالیکه اونی که باید بره منم نه تو. من اشتباهی نکرده بودم و از این حرفا و بهش گفتم حرفاشو باور نکردم و حس میکنم دنبال بهونه بود و گفتم شماره مو پاک کن و خدافظ..

بنظرتون دلیل اینکارش چی بود؟ چرا اینستا اینکارو کرد؟ الان دو روزه حرف نزدیم زنگ نمیزنه 

منم نمیخوام یهو ببینم که زنگ میزنه واس همین خطشو بلاک کردم که وقتی زنگ زد بدونه ناراحتم کرده

چیکار کنم بنظرتون یکم ذهنم درگیر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کار این بوده ک سیلی زدی غرورشو‌خورد کردی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

ولش کن بره اه هم خیانت کرده هم فرصت دادی هم خصیصه هم تو خرجشو میدی هم تو میری دنبالش 

من اصلا دوس ندارم تو رابطه حمایت گر باشم تو و نمیدونم 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
بدترین کار این بوده ک سیلی زدی غرورشو‌خورد کردی 

به من توهین کرد بابا سیلی زدم انگار ناز کردن بخدا صدا هم نداد حتی

من ناراحت بودم داشتم پیشش گریه میکرد اون میخندید و اهنگ میخوند که گل منو اذیت نکنید چشاشو تر نکنید بخدا حرص میخوردم

ادای گریه کردن منو درمیاورد بجای اینکه ارومم کنه

از کجا معلوم که خودشیفته ست؟؟

کامل متنت را خوندم  خوندم . این آدم ها مظلوم نمایی میکنن . میخوان همه تایید شون کنند . اما تو را داغون میکنه . خودت را درگیرش نکن. الان اول راهی  من ده یال بعدت را می بینم

همین ک کات کردی یعنی خودت بهترین تصمیم رو گرفتی فقط فرار کن از این ادم

عزیزم من بهش یه فرصت دادم بعد خیانتش

دو سه روز بعدش اونجوری گفت که نحرفیم و اینا

فقط نمیدونموچرا

منم بلاک کردم خطشو بااینکه زنگ نزده

قبل این دو روز هرروز زنگ میزد

ولش کن بره اه هم خیانت کرده هم فرصت دادی هم خصیصه هم تو خرجشو میدی هم تو میری دنبالش  من اصلا ...

اره بخدا اصلا نمیخوام باهاش باشم دوباره

فقط الان حس میکنم که اون رابطه رو تموم کرده نه من

من باید تموم میکردم. ولی اون نمیدونم چرا اینجوری کرده

عزیزم من بهش یه فرصت دادم بعد خیانتش دو سه روز بعدش اونجوری گفت که نحرفیم و اینا فقط نمیدونموچرا ...

با دخترا چت میکنه میترس بفهمی 

بخاطر ماشین و پول دورته ساده نباش 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

به من توهین کرد بابا سیلی زدم انگار ناز کردن بخدا صدا هم نداد حتی من ناراحت بودم داشتم پیشش گریه می ...

الان اولشه که تو سیلی زدی ... بعد شخصیت اصلیش را می بینی . همین الان تمامش کن.. شش ماه سوگ جدایی نهایتشه و تمام ... یک مدت خودتا سرگرم کن روحت به آرامش میرسه