fatiii7643 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3306 عنوان شده دعایی بخونید عشقتون برگرده؟ 78 بازدید | 8 پست ذکری دعایی چیزی لطفا اگه براتون جواب داده لطفا بهم بگین 1402/11/05 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darvariii عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 28069 کسی که رفته سیفون رو بکش براش بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12228 ببخشید ولی عشقی ک با ذکر برگرده بدرد نمیخوره من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
mord عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 13636 سوره ضحی تاپیکش هست سرچ کنید منو تک میکنی توش وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak