2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 27 پست
کاری بهشون ندارم ولی اونا باهام کار دارن ، به نظرم خیلی بیکلاس و سطح پایینه سعی میکنم جوابشونو ندم ب ...

منم اصلا جوابش رو نمی‌دم یا کارش رو تلافی نمیکنم ولی هربار که میبینتم با رفتارش اذیتم می‌کنه شوهرش هم با زبون تیزش بهمون همه چی میگه 

من کلا صمیمی نمیشم و آرومم مگر اینکه کسی به پروبالم بپیچه خونه مادر شوهرم دعوت بودیم من کنار دست شو ...

وای چه آدمیه ؛اصلا آداب معاشرت بلد نیست ، میگفتی نمیخوردم ؛ تا این سن بلد نیست نباید دست ببره برای کسی غذا پر کنه ؛بماند که از بی کلاسی همون اول گوشتا رو برداشته 

چرا به زبون نیومدی برای اون بار؟ میگفتی من نصفش به دردم نمیخوره ؛خیلیی پروعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا جوابش رو نمی‌دم یا کارش رو تلافی نمیکنم ولی هربار که میبینتم با رفتارش اذیتم می‌کنه شوهرش ه ...

اه اه آنقدر بدم میاد مردهای خاله زنک

به شوهرت میگی؟ چی میگه؟؟ من وقتی به شوهرم میگم میگه فلانی حسود و خاله زنکه زنو بچه اشم مثل خودشن

وای چه آدمیه ؛اصلا آداب معاشرت بلد نیست ، میگفتی نمیخوردم ؛ تا این سن بلد نیست نباید دست ببره برای ک ...

دیگه وقتی نخوردم همه متوجه شدن که از کارش بدم اومده

وقتی بسته رو باز کرده بود من نبودم 

بعدش که دیدم منم اون بسته رو برداشتم گفتم نمی‌خوام به کارم نمیاد 

من آدم بی زبونی نیستم ولی به دو دلیل باهاش برخورد نمیکنم یکی اینکه ۱۲سال ازم بزرگتره یکی اینکه اون خیلی زیرکه میشینه زیر پای شوهرش همه رو میندازه به جون هم ولی خودش رو میزنم به موش مردگی که  مقصر جلوه نکنه منم چون می‌دونم اینجوری هست بهش چیزی نمی‌گم که من آدم بده بشم

دیگه وقتی نخوردم همه متوجه شدن که از کارش بدم اومده وقتی بسته رو باز کرده بود من نبودم  بعدش ...

کار خوبی کردی 

خیلی شخصیت ناجوری داره ؛حواست باشه کمترین برخورد داشته باشی ؛تو مهمونیا کنار شوهرت بیوفتی فقط 

چیزیم ام خواستی ؛قبلش تاکید کامل میخوای ؛یا بسته رو همونجوری به محض رسیدن شوهرت بره بیاره 

کار خوبی میکنی تو دام این آدما نباید افتاد

برعکس جاری تو ؛واسه من سعی میکنه خیلی به پرو پای هم نپیچیم 

اه اه آنقدر بدم میاد مردهای خاله زنک به شوهرت میگی؟ چی میگه؟؟ من وقتی به شوهرم میگم میگه فلانی حسود ...

وای شوهرش نفرت انگیز ترین آدم روی زمینه

چرا این کارهارو جلوی شوهرم انجام میدن و شوهرم هم می‌بینه

شوهرم توی جمع هر چی برادر شوهرم میگه حتی نگاشم نمیکنه کلا داداشش رو دیوار میبینه ولی اگر زنش چیزی بهم بگه باهاش برخورد می‌کنه و با داداش جز سلا و خداحافظی حرفی نمیزنه

که داداشش دو روز پیش بهمون میگه شما حسرت زندگی منو میخورین

حالا تو زندگیش هیچی هم نداره ها خرجیش رو مامانش و پدر زنش میده

منم گفتم حسرت چیتو بخوریم دقیقا شاید حسرت چربی دور شکمتو بخوریم وگرنه چی  داری که حسادت کنیم

کار خوبی کردی  خیلی شخصیت ناجوری داره ؛حواست باشه کمترین برخورد داشته باشی ؛تو مهمونیا کنار شو ...

آره اصلا باهاش در نمیوفتم 

جاری شما کار درستی می‌کنه اینطوری حرمتا و رفت و آمد ها حفظ میشه الان هم من و هم شوهرم از رفت آمد باهاشون بیزاریم

مثلا برادر شوهرم میخواد منو صدا بزنه میگه عمروعاص زنشم هر هر می‌خنده 

منم وقتی می‌خوام صداش کنم میگه خواهر شوهر

همین باعث شده که دیگه حرمتی نباشه

آره اصلا باهاش در نمیوفتم  جاری شما کار درستی می‌کنه اینطوری حرمتا و رفت و آمد ها حفظ میشه الا ...

چقدر بی ادبن ؛اینجوری باشه به مرور ادم ناچار به قطع رابطه میشه 

خدا بهت صبر بده

چقدر بی ادبن ؛اینجوری باشه به مرور ادم ناچار به قطع رابطه میشه  خدا بهت صبر بده

آره واقعا خیلی دلم ازشون پره

اینکه دوماهه عروسی کردم و‌ازخونوادم دور شدم و مجبورم این جانور هارو تحمل کنم هم بدترش می‌کنه 😂

آره واقعا خیلی دلم ازشون پره اینکه دوماهه عروسی کردم و‌ازخونوادم دور شدم و مجبورم این جانور هارو تح ...

حق داری ؛ شنیدنش هم آدم عصبی میکنه ؛چه برسه خودت اون آدم باشی که این رفتارها رو باهات میکنن 

دوری و دوستی با اینا فقط

الهی هر چی تو دلته‌اینجا بگو شاید کمکی ازم بر میاد ولی شنونده خوبی هسم

دلم ی خواهر میخواست ک غم و شادیامو بهش بگم

ولی خدا نداد بهم

با جاریمم اوایل خیلی خوب بودم با خودم گفدم عین خواهرم باشه ولی اون خیلی اب زیر کاه بود چند وقت من مهربونی میکردم اون حیله گری

الانم ک قط رابطه کردم باهاش

خودمو خودمم 

ولی هیچکس نمیتونه جایه خواهر باشه کاش منم داشتم

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱