2777
2789
عنوان

جاری

371 بازدید | 27 پست

دلم غیبت میخواد ولی نه خواهری دارم برای غیبت نه دوستی با خانواده شوهر هم وارد بحث غیبت نمیشم 

بیاین از جاری هاتون بگین ببینیم جاری کی رو مخ تره😂

دلم پره😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبن الهی شکر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از آخرین باری که رفت رو مخت  من خودمم یکم چیزم الان عصبی

من کلا صمیمی نمیشم و آرومم مگر اینکه کسی به پروبالم بپیچه

خونه مادر شوهرم دعوت بودیم من کنار دست شوهرم نشستم برای ناهار

جاریم هم کنار این طرف من نشست و شوهرش اون طرف شوهرم 

بشقاب خورشت هارو مادر شوهرم جوری گذاشت که یکی بین شوهرم و داداشش یکی بین من و جاریم بود

جاریم به محض اینکه خورشت رو گذاشتن جلوش هر چی گوشت بود رو ریخت تو بشقابش آبگوشت و سیب زمینی و ... رو گذاشت توی بشقاب موند در کل من زیاد اهل گوشت هم نبودم

منم غذامو با ماست و یکم آبگوشت خوردم 

بعد برنجشو که تموم کرد تقریبا یک سوم گوشتا اضافه اومده بود مادر شوهرم بهش گفت خال خالی بخور اگر با برنج نمی‌خوای اونم گفت جا ندارم حالیش کرد رو برنج من😐

منم دیگه غذامو ادامه ندادم

عصرش برادر شوهر دیگم که مجرده یه وسیله از بارهاش برام آورده بود البته خودم سفارش داده بودم اینم اصلا یه کارش نمیومد بازش کرده بود نصف بیشترین رو برداشته بود