___negar___ مدیر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست همش فکر میکنم اگه برنگرده چی💔چیکار باید بکنم ب نظرتون برمیگرده یا نه؟ما همکاریم قصد داشتیم ب زودی ازدواج کنیم ی بحثهایی پیش اومد ک من گفتم کات کنیم اونم رفت ۴ روزه پیام نداده منم نمیخوام دیگه پیام بدم ب نظرتون خودش میاد پیام بده؟ :) 1402/11/05 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 ی چیزی ام گفت ک منو مصمم تر کرد ب کات پیش هم بودیم من گفتم میخوام کات کنم باهات برگشت گفت مر ... پس فهمیده وابسته اش شدیاشتباه کردی نباید بروز میدادیولی اصلا کم نیار تا خودش بیا عطرهای خنک و خوشبو بزم موثره علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 پس فهمیده وابسته اش شدی اشتباه کردی نباید بروز میدادی ولی اصلا کم نیار تا خودش بیا عطرهای خنک و خو ... آره خب آخه یکی دو بار قهر کردیم باز من گفتم کات ولی چون خودم مقصر بودم رفتم باهاش حرف زدم برا همین اینجوری میگه باشه مرسی ازت❤️ :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 آره خب آخه یکی دو بار قهر کردیم باز من گفتم کات ولی چون خودم مقصر بودم رفتم باهاش حرف زدم برا همین ا ... بد عات شدهولش کن بابا بزار خودش بیامرد جماعت تحویل بگیری سرش گیج میرهخوشبخت بشی عزیزم علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 بد عات شده ولش کن بابا بزار خودش بیا مرد جماعت تحویل بگیری سرش گیج میره خوشبخت بشی عزیزم آره دقیقا مرسی😍 :)