___negar___ مدیر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست همش فکر میکنم اگه برنگرده چی💔چیکار باید بکنم ب نظرتون برمیگرده یا نه؟ما همکاریم قصد داشتیم ب زودی ازدواج کنیم ی بحثهایی پیش اومد ک من گفتم کات کنیم اونم رفت ۴ روزه پیام نداده منم نمیخوام دیگه پیام بدم ب نظرتون خودش میاد پیام بده؟ :) 1402/11/05 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 بشه تجربه دیگه کات، قهر و... نکن برمیگرده ب نظرت؟ک ب فکر دیگه قهر نکردن باشم😄 :)
banoofahimeh عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 1608 آره درست میگین یسری حرفا هرچقدرم بی معنی و کوچیک حتی شوخی گاهی وقتا ضربه کاری به رابطه میزنه بیشتر حواستو جمع کنو مغرور نباش نمیگم همیشه ولی یسری جاها غرور جواب نمیده
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 برمیگرده ب نظرت؟ک ب فکر دیگه قهر نکردن باشم😄 اگه حس و علاقه ای بوده باشه صد در صد علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 اگه حس و علاقه ای بوده باشه صد در صد آره خب معلومه ک بوده :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 آره خب معلومه ک بوده چند وقت در ارتباط بودید؟الان چشم تو چشم نمیشین؟ علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 چند وقت در ارتباط بودید؟ الان چشم تو چشم نمیشین؟ ۳ ماه خیلیم بیرون میرفتیم و خوب بودیم چرا هم چش تو چش میشیم هم مجبوریم حرف بزنیم :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 ۳ ماه خیلیم بیرون میرفتیم و خوب بودیم چرا هم چش تو چش میشیم هم مجبوریم حرف بزنیم ... یا ودود و آیت الکرسی بخون فوت کن سمتش چی شد کات کردی؟ علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 یا ودود و آیت الکرسی بخون فوت کن سمتش چی شد کات کردی؟ پیش همکارا هر حرفی رو میزنه دهن لقهبعد قبل از من ی دختری ک همکاره رو میخواسته ولی نشده و الان دختره با یکی ازدواج کرده اما با این وجود من حساسم روشون چون پیش همن :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 پیش همکارا هر حرفی رو میزنه دهن لقه بعد قبل از من ی دختری ک همکاره رو میخواسته ولی نشده و الان دختر ... اوووووه مرد دهن لق خیلی رو مخهبه نظرم تجدید نظر کن علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 اوووووه مرد دهن لق خیلی رو مخه به نظرم تجدید نظر کن دوسش دارم بهش عادت کردم از ی طرفم همه فهمیدن اگه نشه آبروم میره :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 دوسش دارم بهش عادت کردم از ی طرفم همه فهمیدن اگه نشه آبروم میره اون دوست داشتن آدم کور میکنهباز خود دانیمنتظر بمون بیاد علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 اوووووه مرد دهن لق خیلی رو مخه به نظرم تجدید نظر کن والا من کات کردم ولی فعلا ک اون با خیال راحت پیام نمیده منم ک نمیخوام پیام بدم اصن معلوم نیس چی بشه ک بخوام تجدید نظر کنم :)
nelinay عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 4169 والا من کات کردم ولی فعلا ک اون با خیال راحت پیام نمیده منم ک نمیخوام پیام بدم اصن معلوم نیس ... خوب دوست گلم کات کردی اونم گفته اکیممکن خیلی طول بکشه پیام بده اما بهش فکر نکن علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 اون دوست داشتن آدم کور میکنه باز خود دانی منتظر بمون بیاد آره دیگه آخع خاطره داریم با هم خوش میگذشت با هم..قرار بود آخر همین ماه بیاد خواستگاری مثلا :)
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 خوب دوست گلم کات کردی اونم گفته اکی ممکن خیلی طول بکشه پیام بده اما بهش فکر نکن ی چیزی ام گفت ک منو مصمم تر کرد ب کات پیش هم بودیم من گفتم میخوام کات کنم باهات برگشت گفت مردش نیستی اگه ی روز نباشم میمیری😐 :)