2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده ب نظرت؟ک ب فکر دیگه قهر نکردن باشم😄

اگه حس و علاقه ای بوده باشه صد در صد

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آره خب معلومه ک بوده 

چند وقت در ارتباط بودید؟

الان چشم تو چشم نمیشین؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
۳ ماه  خیلیم بیرون می‌رفتیم و خوب بودیم  چرا هم چش تو چش میشیم هم مجبوریم حرف بزنیم  ...

یا ودود و آیت الکرسی بخون فوت کن سمتش 

چی شد کات کردی؟

یا ودود و آیت الکرسی بخون فوت کن سمتش  چی شد کات کردی؟

پیش همکارا هر حرفی رو میزنه دهن لقه

بعد قبل از من ی دختری ک همکاره رو میخواسته ولی نشده و الان دختره با یکی ازدواج کرده اما با این وجود من حساسم روشون چون پیش همن

:)
پیش همکارا هر حرفی رو میزنه دهن لقه بعد قبل از من ی دختری ک همکاره رو میخواسته ولی نشده و الان دختر ...

اوووووه مرد دهن لق خیلی رو مخه

به نظرم تجدید نظر کن

دوسش دارم بهش عادت کردم از ی طرفم همه فهمیدن اگه نشه آبروم می‌ره 

اون دوست داشتن آدم کور میکنه

باز خود دانی

منتظر بمون بیاد 

اوووووه مرد دهن لق خیلی رو مخه به نظرم تجدید نظر کن

والا من کات کردم ولی فعلا ک اون با خیال راحت پیام نمی‌ده منم ک نمیخوام پیام بدم 

اصن معلوم نیس چی بشه ک بخوام تجدید نظر کنم 

والا من کات کردم ولی فعلا ک اون با خیال راحت پیام نمی‌ده منم ک نمیخوام پیام بدم  اصن معلوم نیس ...

خوب دوست گلم کات کردی اونم گفته اکی

ممکن خیلی طول بکشه پیام بده اما بهش فکر نکن

خوب دوست گلم کات کردی اونم گفته اکی ممکن خیلی طول بکشه پیام بده اما بهش فکر نکن

ی چیزی ام گفت ک منو مصمم تر کرد ب کات 

پیش هم بودیم من گفتم می‌خوام کات کنم باهات برگشت گفت مردش نیستی اگه ی روز نباشم میمیری😐