2777
2789

میشه معما گفت

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن چیه که تو روشنایی باهاته ولی تو تاریکی ترکت میکنه؟

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

آن چیست چیستان است دست بزرگان است 😂تنها چیستانی که یادمه

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

سایه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

کتم ، تسبیح😁

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

سایه

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

اون کیست که ازهمه خوشگل تره؟؟

جیگرتره؟؟؟

نی نی سایتیه؟؟؟

کاربری شیشمشه؟؟؟

بلا طلا عسله؟؟؟😂😂😂😎😎

اگه گفتییییییییییییین؟؟؟

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

تسبیح

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

چه امضای قشنگییی❤️😍سلام😂🖐️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.