چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲
بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲
خیلی خوبه منم عاشق اینجور لباسها هستم وقتی یه خانم رو اینجوری میبینم حقیقتا لذت میبرم فکر میکردم من اینجوری هستم
نه منم گاهی اوقات میگم با خودم زهرا ۲۸ سالته نکن بعد میگم برو بابا خودتو عشقه
اره عزیزم من که بزرگترم میگم دل خودم مهمه چیکار به بقیه دارم مثلا لباس دارم پر عکس شخصیت میلیونها اگه دیده باشید انمیشنش رو یا لباسای گل گلی
بعد می دونی من داخل دادگاه کار می کنم بعد هرکی می بینیم میگه بازیکنا بهت که روحیه را حفظ کردی خوب ک ...
میدونی عزیزم منم اموزش وپرورشم بعد هر کی من رو تومحل کار میبینه فکر میکنه ادم جدی وخشکی هستم که همش مشکی میپوشه ولی تو خونه میشم مثل یه دختر بچه