2777
2789
عنوان

ترشیده

388 بازدید | 32 پست

متاسفانه هر چقدرم بگیم جامعه عوض شده و پیشرفت کرده در نهایت توی بطن جامعه چیز دیگه ای میببنیم همون افکار پوسیده قبل

خیلی زیاد دیدم توی قشر تحصیلکرده که به دختری که دیر ازدواج کرده مجرده میگن ترشیده و من چقد حرص میخورم

یا کسایی که متاهلن حتی اگه ناراضی باشن از ازدواجشون بازم خودشونو از مجردا بالاتر میبینن و فکر میکنن امتیاز دارن 

تاپبک قبلیم یه خانومه که میگف ارشد روانشناسی داره به کاربر دیگه گف ترشیدی و لنگ شوهری

چقد ادم ناراحت میشه این چیزارو میبینه

بیخیال بابا هیچکس با این برچسب ها بد نمیشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خوب اینا واقعا سواد ندارن

به خودشونم توهین میکنن با این حرفا

چون اگه میخوان روی زن تاریخ انقضا بذارن پس اونی هم که ازدولج کرده و بقول خودشون مصرف شده تاریخش سر میاد 

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب اینا واقعا سواد ندارن به خودشونم توهین میکنن با این حرفا چون اگه میخولن روی زن تاریخ انقضا بذا ...

نه دیگه میگن ینی اونا انتخاب شدن و ازدواج کردن

ولی کسی که مجرده انتخاب نشده

کسی ب دختری میگه ترشیده ک خودش نهایت افتخارش شوهرکردنه و کارش گوه بچه شستنه،من خودم متاهلم عاشق زندگیمم ولی تا ب حال نشده کلمه ترشیده سر زبونم بیاد مگه شوهر کردن کار شاااااقیه؟

من نمی خوام قضاوت کنم و دقیقا این حرف خیلی زشته  اما اون خانوم از اول به اون بنده خدا گیر داد ...

خب بگه تو دلت شوهر میخواسته کلمه ترشیده زشته میتونست حرفای دیگه بگه یا نهایتا میگف اره دلم شوهر میخواست اصن

بیخیال بابا هیچکس با این برچسب ها بد نمیشه 

بد نمیشه ولی اه ادما سوالاشون حرفاشون تا ته عمق قلب ادمو میسوزونه  دیشب سفره حضرت علی بودم بیشتر بیست نفر پرسیدن تو هنوز شوهر نکردی؟ خاستگار نداری؟ نشسته بودن ب دلسوزی 

خودمم از تنهاییم از بلاتکلیفیم خسته شدم 

نه دیگه میگن ینی اونا انتخاب شدن و ازدواج کردن ولی کسی که مجرده انتخاب نشده

مثلا برای چی اتتخاب شده برای رابطه جنسی و 

بقول دوستمون زیر پای بچه شستن

خوب زندگی متاهلی و مجردی انتخابه

فقط

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوب اینا واقعا سواد ندارن به خودشونم توهین میکنن با این حرفا چون اگه میخوان روی زن تاریخ انقضا بذا ...

اصلا این حرف ها ارزش بیان نداره من که کلا اصلا توجه نمی کنم از بس بی ارزش هست

چرا نمیگی که اون خانوم هم بهش گفت چون با شوهرت دوست بودی خرابی؟

من اصن کاری ندارم

اون کاربر اشتباه گف و نبایدمیگف هر کی دوس میشه خرابه و فلان

ولی کلمه ترشیده اصن نباید بکار بره