2777
2789
عنوان

ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 32 پست

دقیقا همینطورِ

هممون اهل شعاریم 

خدا نبخشه اونی که کلمه ترشیده رو گذاشت رو دخترا. 

شاید کسی واقعا موقعیت ازدواجش فراهم نشده. 

شاید کسی انتخاب خودش تجردِ 

شاید کسی مشکلی جسمی داره یا روحی نمیتونه ازدواج کنه...

شتیدم کسی تقدیر خدا براش تنهایی و تنهایی بوده...

هر کسی به نحوی قربانی میشه...

من به شخصه بارها بهم گفته شد ترشیده...پیر دختر...پیرخر....و چقدر قلبم شکست از این حرفها...

بد نمیشه ولی اه ادما سوالاشون حرفاشون تا ته عمق قلب ادمو میسوزونه  دیشب سفره حضرت علی بودم بیشت ...

میگفتی اگه بخوام ازدواج کنم هم حتما از شوخرای شما یکی رو‌انتخاب می‌کنم دیگه قشنگ لال میشدن و تا عمر داشتن بهت نمی‌گفتن چرا ازدواج نکردی 

آقا اصلا شاید یکی با مجردیش حال میکنه به اونا چه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد نمیشه ولی اه ادما سوالاشون حرفاشون تا ته عمق قلب ادمو میسوزونه  دیشب سفره حضرت علی بودم بیشت ...

شما می گفتی من مثل شما ها به هر قیمتی ازدواج نمی کنم اهداف بالاتری دارم

کم دروغ بگو استاتر مشخصه تاپیک می‌زنی جنجال راه بندازی 

من بهش گفتم چون برگشت به من گفت هرکی با دوس پسرش ازدواج میکنه خرابه 

چرا این حرفارو نمیگی؟؟؟ 

ایشون اول برگشت به من گفت تو دنبال شوهری که دوست شدی منم عین خودش جواب دادم گفت همه مثل تو لنگ شوهر نیستنن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
میگفتی اگه بخوام ازدواج کنم هم حتما از شوخرای شما یکی رو‌انتخاب می‌کنم دیگه قشنگ لال میشدن و تا عمر ...

همه اشنا و خاله و دختر عمه و دوستامن  وقتی خودم وضعمو میبینم جوابی ندارم انتخابمم نیس مجبورم

کم دروغ بگو استاتر مشخصه تاپیک می‌زنی جنجال راه بندازی  من بهش گفتم چون برگشت به من گفت هرکی ب ...

حالا چرا دعوا داری منکه تگت نکردم

اون حرفش اشتباه بود کاملا ولی کلمه ترشیده اصن گفتنشم زشته حتی یه ادم بیسواد بزنه چه برسه کسیکه خودش روانشناسه

هبچ توجیحبم نداره گفتنش 

چرا نمیگی که اون خانوم هم بهش گفت چون با شوهرت دوست بودی خرابی؟

😂😂عزیزم ایشون فک کنم چشم شون ایراد داره 

اول اون خانوم به من گفت دنبال شوهری که دوست شدی 🫥 بعد گفت هرکی با دوست پسرش ازدواج کرده خرابه 

توقع دارند آدم لال بشه چیزی نگه 

شما می گفتی من مثل شما ها به هر قیمتی ازدواج نمی کنم اهداف بالاتری دارم

خاستگارام همه پیرمردای شصت شصت و چند سالن  خودم سی و پنجم هیچ خاستگار مناسبی ندارم  ب اون پیرا هم عمرا راضی بشم

حالا چرا دعوا داری منکه تگت نکردم اون حرفش اشتباه بود کاملا ولی کلمه ترشیده اصن گفتنشم زشته حتی یه ...

کلمه خراب گفتن اونوقت درسته تو فرهنگ شما ؟؟ 

ایشون اول برگشت گفت به من دنبال شوهر بودی  کم دروغ بگو استاتر  

تاپیکت قفل کن زودتر وگرنه گزارش میزنم برای نی نی یار