بچه ها من خيلي خوشم اومد اين همه سياست و عزت نفس داشت و از حقش دفاع ميكرد كاش همه مادرا سياست و عزت نفس به دختراشون آموزش بدن و از طرفيم براي خودم ناراحت شدم كه چرا بي سر و زبون بودم و خيلي جاها نتونستم از حقم دفاع كنم و كوتاه اومدم راستش دوست دارم نظرات شما هم بدونم
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
کاش صدتا دیگه داستان مثل مریم بود یه ذره یاد میگرفتیم چطوری با خونسردی و بدون بی احترامی از حق خودمون کوتاه نیاییم اما انصافا خانواده شوهرشم بد نبودن اگه من یکی از کارای مریمو میکردم خود شوهرم جنگ جهانی راه مینداخت من کاریم نکردم جنگ جهانی راه انداخت
جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای منظورم از جان جهانم همون خداونده