2777
2789
عنوان

شوهر بددله دارم وسایل جمع میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه دوربین داره حق بیرون رفتن حق حمام بجز نجس بودن رو ندارم ۷ ساله ازدواج کردم دائم و خمره  هم ...

بآ این اوصاف میخوای جمع کنی بری که دادگاه حق رو به اون بده وسایلت رو بزار سر جاش چند روز فیلم بازی کن بعدش زنگ بزن به مشاور حقوقی قوه قضائیه باهاش مشورت کن اونوقت طوری برو و حداشو که قانون حق رو به تو بده عرق خور خدا نداره خیلی راحت دروغ میگه تهمت میزنه و قسم دروغ میخوره و......

بدون بچت؟  مامانت چه سنگدله. واقعا میتونی بچتو یکساعت تنها بذاری؟  یعنی چی بیا بدون بچت.  

اگر میخوای هم جدا بشی اول تکلیف بچتو روشن کن.  اون توی این دنیا فقط یک دلسوز واقعی داره و اونم تکیی. اصلا کل این ماجرا یکطرف حرف مامانت یکطرف.  

چطور اون تو که بچشی رو میگه بیا بعد انتظار داره تو از بچت دل بکنی. 

مامانت رو درک نمیکنم. چطور دلش میاد؟  یعنی اینقدراز بچت متنفره؟ که حاضره اون بچه رو تو اون شرایط تنها بذاری؟ 

باید میگفت بدون بچت نیا.  مگه چقدر بچه ی تو خرج داره که اینقدر بی رحم شده مامانت

خانوادم تو روستان میگن بسوز و بساز خواستی بیای بدون بچه 

دور همچین خانواده ی سنگدل و نفهمی رو کلا خط بکش.  

بچت مگه خار داره یا قراره رو سر اونا باشه.  

بچتو چیکار کنی؟  ولش کنی؟  بچه ی تو نیست؟  اصلا خودت میتونی یک ساعت بدون بچت زندگی کنی؟ این دیگه چه خانواده ایه؟ 

دور همچین خانواده ی سنگدل و نفهمی رو کلا خط بکش.   بچت مگه خار داره یا قراره رو سر اونا باشه. ...

توروستاحرف همه مادراهمینه میگن خودت بیاولی بچت نیار..دلیلش این نیست ک ازاونوبچه متنفرن یافکرمیکنن تیکه اضافیه.مادرای ساده فکرمیکنن بچه رو ول کنن شوهراب خودشون میان 

توروستاحرف همه مادراهمینه میگن خودت بیاولی بچت نیار..دلیلش این نیست ک ازاونوبچه متنفرن یافکرمیکنن تی ...

همینم از سنگدلیشونه.  اگر اون بچه رو دوست داشتن مطمئن باش خودشون نمیتونستن نبود بچه رو تحمل کنن. 

بچع اونم دختر سه ساله بذاری پیش یک دائم الخمر؟  

روستا و شهر نداره اینا از سنگدلی و نفهمیه وگرنه تو روستا خیلیا هم هستن بچه های دخترشونو رو چشمشون میذارن.  

تعجب میکنم ازین خانم هیچ جای زندگیش اون بچه جایی نداره.  هیچ حرفی از بچه نمیزنه.  

وقتی لیاقت ندارین خوب بچه نیارین مگه مجبورتون کردن. 

وای دلم میخواد جرشون بدما اینقدر بی شعورن

همسرت احتمالا پارانوییده 

درمان نداره فقط با دارو قابل کنترله

متاسفانه درصد خیلی بالایی از این بیماری ژنتیکیه یعنی ممکنه بچه تون هم از پدرش به ارث ببره

منطقی فکر کن برای زندگی خودت و بچه ت

واقعا با زندگی با بیمار پارانویید عمر خودتو تلف میکنی 

در مسیر... 🌱